Vedete

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie! Cui ii multumeste pentru ca a numit-o in functie

Prietenii au aflat ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie chiar de la celebrul medic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie! Cui ii multumeste pentru ca a numit-o in functieicon photo

Apropiatii au fost informati ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie chiar de la aceasta. "Azi se împlinesc 25 de ani de cind am fost numita director al Spitalului Clinic de Urgente oftalmologice de domnul Prof. Andrei Firica, pe atunci şeful Directiei de Sanatate Publică”, a postat Monica Pop. (vezi cum a reusit Monica Pop sa slabeasca 40 de kilograme)

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului: "Le multumesc colegilor mei pentru sustinere"

„Ii multumesc pentru incredere (eram atunci cel mai tînăr medic din spital), le multumesc colegilor mei pentru sustinere si, cu o singura exceptie, tuturor Ministrilor Sanatatii pentru ca ne-au ajutat mereu şi neconditionat, indiferent de culoarea lor politica. Asa am putut transforma cladirea spitalului intr-una moderna, cu aparatura completa de ultima generatie si la performante deosebite.”, a mai scris Monica Pop.

Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului: „Pacientii nostri au varste intre cateva ore si 104 ani"

Amicii si pacientii au aflat ca Monica Pop sarbatoreste 25 de ani in fruntea Spitalului de Oftalmologie. „Pacientii nostri au virste intre cîteva ore (nou-nascuti) si 104 ani! Sa traiasca toti! Si ei si noi! Si toti cei care au pus umărul pentru a ne ajuta să ajungem în fruntea oftalmologiei romanesti!”, a incheiat Monica Pop.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune