Monica Roşu a primit inelul de logodnă la Madrid! Cum a fost cerută de soţie după eliminarea de la Exatlon VIDEO EXCLUSIV

Monica Roşu s-a întors în ţară de la Exatlon. Fosta concurentă a petrecut însă câteva zile şi la Madrid, acolo unde a primit inelul de logodnă.

Autor: C.L.

Monica Roşu a apărut pe aeroportul de la Otopeni mai veselă şi mai fericită ca niciodată. Aveam să aflăm şi motivul atunci când fosta concurentă Exatlon ne-a arătat mândră inelul care îi sclipea pe deget: fusese cerută de soţie!

”Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele.

Am fost cerută la Madrid. S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos”, ne-a povestit Monica Roşu.

Fosta concurentă de la Exatlon ne-a spus că inelul nu era atât de important pentru ea, însă se bucură că momentul a fost unul minunat ales. ”Important este ca noi să fim bine. Nu am stat niciodată într-un inel!”, a mai spus Monica Roşu.

Monica Roşu a decis, săptămâna trecută, să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate, după ce ea a intrat la duel cu colega ei de echipă, Mădălina Predoi.
Fosta gimnastă nu s-a întors în ţară imediat după ce a plecat din Republica Dominicană, ci a ales să mai rămână pentru câteva zile în Madrid, alături de iubitul ei.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies