Monica Tatoiu, detalii fără perdea din dormitorul conjugal. Vedeta a povestit în direct cum face amor cu soțul ei

Monica Tatoiu a dat totul din dormitorul conjugal. Vedeta nonconformistă a povestit în direct cum face amor cu soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Monica Tatoiu este una dintre cele mai extravagante vedete de la noi și nu se sfiește să vorbească despre subiecte tabu la televizor.

Monica Tatoiu, detalii fără perdea din dormitorul conjugal. Vedeta a povestit în direct cum face amor cu soțul ei

Invittată într-o emisiune televizată, Monica Tatoiu a spus fără rușine cum se desfășoară activitatea sexuală la vârsta de 63 de ani.

fara descriere

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta. (...) În fiecare an, mergând în acelaşi loc, dar acum am schimbat patul, şi ne-am mutat în altă vilă, cu 65 de euro pe noapte", a povestit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii.

Fosta femeie de afaceri are foarte multă grijă de imaginea ei și vrea să fie răsfățată de bărbatul de lângă ea. Vedeta îi apreciază pe bărbaţii care îşi respecte iubitele şi le fac să se simtă femei în adevăratul sens al cuvântului și îi disprețuiește pe cei care schimbă partenera, în căutarea unor noi experiențe sexuale. 

fara descriere

Pentru a se menține veșnic tânără Monica Tatoiu apelează la mai multe trucuri.

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii”, spunea vedeta.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate