Moscova acuză NATO că a început un război hibrid împotriva Rusiei! Amenințarea venită de la Kremlin: "Toată lumea, fără excepție, va simți consecințele"

Oficialii de la Kremlin susțin că statele occidentale s-au aliat împotriva Rusiei.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a lansat acuzații dure la adresa statelor membre NATO. Oficialul rus susține că Occidentul a început un război hibrid împotriva Moscovei, iar acest lucru va avea consecințe majore asupra statelor din întreaga lume.

Citeste si: Rușii, tot mai aproape de România! Anunțul venit de la Ministerul Apărării: „Monitorizăm cu mare atenţie această situaţie, posibilă dezvoltare a conflictului”

Lavrov: "Toată lumea, fără excepție, va simți consecințele"

Războiul de pe teritoriul Ucrainei a făcut ca Rusia să se confrunte cu probleme serioase. Statele occidentale s-au opus total invaziei conduse de Putin, motiv pentru care au adoptat numeroase sancțiuni împotriva Moscovei. Acțiunile NATO nu au fost trecute cu vederea de către oficialii de la Kremlin.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat țările europene că au început un război hibrid împotriva Rusiei: "Occidentul colectiv a declarat un război hibrid total împotriva noastră și este dificil de prezis cât timp va dura totul, dar este clar că toată lumea, fără excepție, va simți consecințele.

Din moment ce provocarea a fost lansată, bineînțeles, o acceptăm. Nu suntem străini de sancțuni, într-o formă sau alta au fost aproape întotdeauna.", a declarat Lavrov, potrivit Sky News.

Rusia, amenințări la adresa Occidentului

Serghei Lavrov

[Sursa foto: Captură video]

"Ucraina este o unealtă"

Serghei Lavrov a vorbit și despre poziția Ucrainei, în tot acest context. Oficialul de la Moscova a declarat că țara condusă de Zelenski este doar un unealtă folosită de Occident, pentru a stopa dezvoltarea Rusiei: "Ucraina este o unealtă, un instrument pentru a frâna dezvoltarea pașnică a Federației Ruse în contextul politicii de perpetuare a ordinii mondiale

unipolare.

Citeste si: Finlanda, lovitură dură pentru Vladimir Putin! Vrea să intre în NATO de urgență: „Trebuie să aplicăm fără întârziere”

Mult timp și cu perseverență am încercat să convingem de ce nu ar trebui să se facă acest lucru, am arătat unde și de ce trec liniile noastre roșii, am arătat flexibilitate, disponibilitatea de a ne întâlni la jumătatea drumului, de a căuta compromisuri.

Totul s-a dovedit a fi în zadar.", a adăugat Lavrov, pentru sursa menționată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce au făcut rușii cu o oră înainte ca Putin să ordone invazia Ucrainei?! S-a aflat abia acum! „Au fost afectate și țările UE”

Ce a făcut Putin, după discursul de la paradă? A crezut că nimeni nu va observa: „S-a dus în tribună și și-a pus pe genunchi o păturică. Îl aștepta pe scaun”. Ce a urmat?

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies