Stiri

Mostenirea lui Dinu Patriciu le baga in faliment pe fiicele sale! Vezi ce suma uriasa trebuia sa plateasca Ana si Maria drept despagubiri! | EXCLUSIV

Se pare ca mostenirea lui Dinu Patriciu le baga in faliment pe fiicele sale. Ana si Maria au preluat compania afaceristului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

La 4 ani de la decesul afaceristului, mostenirea lui Dinu Patriciu le baga in faliment pe fiicele sale. „Justiţia elveţiană a decis intrarea în faliment a DP Holding, entitatea juridică cu sediul în Ţara Cantoanelor ce grupează business-urile rămase în posesia omului de afaceri Dinu Patriciu, decedat în 2014, după cedarea Rompetrol către KazMunayGas în 2007-2009, şi care a fost transmisă ulterior moştenitorilor acestuia. În 2009, DP Holding includea circa 250 de companii din domeniile imobiliar, IT, energie, bancar, publicitate şi mass-media.", a dezvaluit profit.ro. (vezi ce scandal pe bani este intre copiii milionarului)

Mostenirea lui Dinu Patriciu le baga in faliment pe fiicele sale. Procesul are loc in Elvetia

"Punem în vedere creditorilor, pe de-o parte, că societatea DP Holding SA este implicată în peste 20 de proceduri judiciare în Elveţia şi în alte state, iar, pe de altă parte, că vânzarea participaţiilor pe care aceasta le deţine la societăţi străine apare ca incertă. În consecinţă, lichidităţile de care dispune în prezent Oficiul nu vor fi, cel mai probabil, suficiente pentru a acoperi viitoarele cheltuieli de lichidare. Un avans al acestor cheltuieli în sumă de 100.000 de franci elveţieni va fi solicitat de către Oficiu cu ocazia primei adunări a creditorilor", este mesajul Oficiului Cantonal pentru Falimente din Fribourg”, a mai scris site-ul cu profil economic. 

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto