Moștenirea lui Marcel Toader, SFÂȘIATĂ în bucăți! Bătaie incredibilă pe apartamentul în care a locuit fostul soț al Gabrielei Cristea

Moartea lui Marcel Toader a complicat și mai mult lucrurile în ceea ce privește averea pe care a lăsat-o în urmă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nu este nici un secret faptul că Marcel Toader a lăsat multe datorii în urmă, după moartea lui. ”Moștenirea” omului de afaceri care în urmă cu câțiva ani trebuia să construiscă cel mai mare aqua-park din România reprezintă o companie ”sfâșiată” astăzi de creditorii care încearcă azi să recupereze sume mari acumulate de Toader în timpul vieții.

O nouă bătălie dată în instanță pentru bunurile companiei ”Bleu Ciel”, dintre care cel mai important fiind apartamentul situat pe strada Brezoianu din centrul Capitalei, s-a dat între doi lichidatori judiciari care să se ocupe de insolvența firmei lui Toader. Din partea creditorilor, în proces s-au înscris: Direcția Generală Regională de Finanțe Publice prin Administrația Finanțelor Publice Sector 5, Direcția de Impozite și Taxe sector 5, Primăria Muncicpiului București, Apa Nova și Asociația de Proprietari.

Miza principală a luptei: apartamentul din Brezoianu

Citeste si: Ionuț Cercel, devastat la priveghiul tatălui său. Ce a strigat în fața tuturor- bzi.ro

Miza principală a bătăliei îl reprezintă apartamentul din București, a cărui vânzare la licitație n-ar putea acoperi toate datoriile, în condițiile în care firma se află în procedură de faliment.

Foarte important în această situație devine lichidatorul judiciar, care poate decide cum și cât primește. Acesta nu a răspuns însă la mesajele creditorilor, iar aceștia au convocat o adunare a creditorilor pe care au decis înlocuirea lichidatorului judiciar cu o altă firmă specializată în acest serviciu. Lichidatorul demis nu a fost însă de acord cu decizia creditorilor și a atacat în instanță decizia, având și câștig de cauză.

Moartea lui Marcel Toader nu a făcut decât să complice și mai mult lucrurile, pentru că acesta nu mai poate fi tras la răspundere pentru intrarea în faliment a firmei specializate în construcții de piscine. O parte din datorii ar putea însă fi imputate fiului lui Marcel, Maximilian, însă acest lucru va fi greu de realizat în condițiile în care acesta nu a avut vreun rol activ în firmă.

Citeste si: Primele imagini de la botezul lui Iris, fetița Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda! EXCLUSIV

Citeste si: DRAMATIC! Marcel Toader a murit, dar procesele în care era implicat continuă! Ce moștenire grea are fiul Maximilian

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, prima apariție după moartea omului de afaceri: „A venit polițistul la mine și mi-a spus condoleanțe”

Marcel Toader a pierdut apartamentul din Brezoianu cu câțiva ani înainte să moară, după ce fostul soț al Gabrielei Cristea a pierdut procesul cu Asociația de Proprietari din cauza datoriilor. Acesta nu a fost însă scos la licitație pentru că în ”ecuație” au apărut și alți creditori la care omul de afaceri avea datorii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declarație a Anamariei Ferentz, după moartea lui Marcel Toader! "Sincer m-a afectat. Nu știu de ce..."

Marcel Toader nu a respectat indicațiile medicilor cardiologi: "De doi ani nu mai lua pastile!"

Veste tristă pentru Maximilian, fiul lui Marcel Toader. După ce și-a îngropat tatăl, a mai pierdut pe cineva drag

Alex Bodi spune care este motivul pentru care a lovit-o pe Bianca: „Pentru că ea m-a lovit prima”

Raed Arafat face anunţul zilei! Se întoarce carantina peste România. Adevărul crunt a fost dezvăluit

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Milioane de români, sub RESTRICȚII. Intră în vigoare de duminică. Mare atenție!

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies