Motive pentru care să pășești într-un anticariat de cărți

Un anticariat de cărți reprezintă, pentru pasionații de lectură, acel loc magic printre ale cărui rafturi vor descoperi veritabile comori pierdute sau căutate ani la rând.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Un anticariat de cărți reprezintă, pentru pasionații de lectură, acel loc magic printre ale cărui rafturi vor descoperi veritabile comori pierdute sau căutate ani la rând.

 Într-un anticariat de cărți bibliofilii se pot refugia în universuri imaginare, lipsite de griji, unde personajele își dau întâlnire cu cititorii stabilind prietenii pe vecie.


In articol:

Odată ce vor păși pe acest tărâm, cititorii vor găsi, cu siguranță, motive să se reîntoarcă. Și, totuși, care ar fi aceste motive?

Cărți la reducere

Într-un anticariat online, prețul cărților este mult mai mic decât cel afișat într-o librărie. Astfel, cititorii au ocazia să economisească o sumă substanțială de bani. Ceea ce le permite achiziționarea unui număr mai mare de volume în comparație cu o achiziție efectuată într-o librărie obișnuită. Printrecarti.ro este unul din anticariatele pe care orice iubitor de carte trebuie sa-l adauge pe lista favorită. Aici este tărâmul magic al reducerilor. O multitudine de cărți la reducere se găsesc pe rafturile acestei biblioteci virtuale. Cărți din domenii diverse, de la romane de dragoste până la cărţi de fizică sau astronomie.

Acces la titluri care nu se mai găsesc în librării

Există cărți care nu mai sunt editate, dar acestea se regăsesc adesea pe listele bibliografice ale universităților, iar studenții au mare nevoie de ele. În plus, în anticariate, titlurile științifice și tehnice sunt adesea în categoria de cărți la reducere. Astfel, cursanții își vor permite și achiziționarea unor volume care să-i relaxeze și să le hrănească imaginația. Un alt avantaj al anticariatului Printre Carti este cumpărarea de cărți de la persoane din diferite categorii sociale și profesionale. De aceea, pe rafturile lui virtuale pot fi identificate așa-numitele cărți rare pe care orice colecționar și le dorește în biblioteca personală.

Cărțile din anticariat au o personalitate aparte

Pasionații de lectură au obiceiul de a-și lua notițe pe cărțile pe care le citesc.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele ore. 11 județe sunt cuprinse de furia naturii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

În acest fel, cartea absoarbe printre paginile ei și caracteristici din personalitatea fostului proprietar. Cititorul poate astfel să descopere încă o poveste pe lângă cea inițială.

De asemenea, cărțile vechi, mai ales cele rare au un parfum unic. Lumina, căldura și umiditatea sunt cele trei ingrediente care contopesc cerneala și lipiciul. Rezultatul fiind acea esență plăcut mirositoare, pe care oricine o poate simți răsfoind paginile unei cărți vechi, pe care doar un anticariat o poate deține.

Protejarea mediului

Un anticariat de cărți contribuie la protejarea mediului. Tipărirea de cărți noi presupune tăierea copacilor pentru a produce necesarul de hârtie. De aceea, este bine să se limiteze cât mai mult acest proces. Va fi benefic atât pentru oameni, cât și pentru planetă!

Printrecarti.ro ajută, deja, la ocrotirea mediului, oferindu-i cititorului o gamă diversificată de cărți la reducere. Chiar dacă acestea sunt achiziționate la mâna a doua, ele sunt mereu verificate înainte de a fi comercializate pe site.

Menține curiozitatea activă

Adesea, prețurile accesibile oferite de anticariat îi determină pe bibliofili să facă câteva achiziții lunare. Astfel, teancul de cărți necitite va crește și cine nu ar fi curios/ă să vadă ce se întâmplă în următoarea carte?

În concluzie, un anticariat de cărți nu doar că hrănește curiozitatea unui cititor, ci îl și determină pe acesta să citească mai mult. Această creștere a timpului de citire este alimentată de cuvintele magice cărți la reducere , care îi atrage precum o vrajă, pe pasionații de lectură.

Anticariatul online Printre Carti, un business cu capital românesc, oferă o gamă variată de reduceri, de la 20% până la 80%. Poate reprezenta alegerea perfectă pentru orice iubitor de carte sau pentru oricine are de dăruit un cadou. Un colecționar autentic se va bucura mereu de o carte veche ce are un miros și cu o personalitate aparte.

Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Se întâmplă de la 1 ianuarie 2021! LOVITURĂ cumplită pentru cei cu mașini pe motorină și pe benzină!

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Dr. Monica Pop face declaraţii şoc: "Vom avea un Crăciun online". Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies