Motivul cutremurător pentru care Mihaela Geoană s-a implicat în campania de prevenire a cancerului la sân! ”Mă simţeam condamnată” Mărturisire emoţionantă a soţiei lui Mircea Geoană

Mihaela Geoană este una dintre cele mai cunoscute personalităţi de la noi care luptă pentru prevenirea şi depistarea precoce a cancerului în rândul femeilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mihaela Geoană a pus încă din 2001 bazele Fundaţiei Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură, iniţiind o adevărată campanie de luptă împotriva cancerului la sân. De atunci, preşedinta Fundaţiei Renaşterea promovează sănătatea femeii prin programe de depistare precoce a cancerului de sân, ovarian şi de col uterin.

Mihaela Geoană a povestit recent care a fost motivul care a determinat-o să se implice în campaniile de prevenire a cancerului. Soţia lui Mircea Geoană a trecut prin momente de coşmar când, în urmă cu mai mulţi ani, după un control banal în SUA, medicul a descoperit un nodul la unul dintre sâni.

”În anul când urma să ne întoarcem în România am făcut un test de rutină. Iar acolo investigaţia presupune şi palparea sânului. Am fost surprinsă, dar controlul acesta a descoperit un nodul, iar doctorul mi-a spus că se teme că este o problemă şi că mă invită să mă întorc după weekend pentru un control aprofundat. Mărturisesc că vorbele medicului m-au speriat foarte tare, iar în tot acel weekend mă gândeam cine îmi va creşte copiii (aveau 5 şi 7 ani), eu aveam spre 40 de ani. Nu ştiam foarte multe lucruri despre boală şi mă simţeam condamnată”, a povestit Mihaela Geoană. 

Citiţi continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate