Motivul halucinant pentru care victima milioarului cuțitar refuză să depună plângere.Femeia a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiată de Mihai Tufan

Surse apropiate anchetei în desfășurare au declarat că asistenta lui Mihai Tufan nu a mai vrut să depună plângere după ce el a înjunghirat-o încercând să-i taie gâtul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

În seara de 9 aprilie Mihai Tufan și-a înjunghiat asisteta chiar în mașina sa în timp ce o conducea acasă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au găsit-o pe Daniela în stare foarte gravă și pe Mihai Tufan are și-a provoat singur răni după ce și-a dat seama ce a făcut.
Daniela nu era în stare să vorbească din cauza șocului și repeta destul de des „M-a înjunghiat șefu’”.

Citeste si: Milionarul-cuțitar ar fi încercat să se sinucidă după ce și-a înjunghiat secretara! Care ar fi fost motivul conflictului?

Daniela a fost la un pas de moarte în seara de 9 aprilie, dar cu toate acestea, refuză să depună plângere

Cu toate că în seara respectivă femeia a suferit și din punct de vedere fizic, dar și phisic, surse apropiate anchetei au dezvăluit pentru CANCAN.RO, că după ce și-a revenit în simțiri și a putut fi audiată, Daniela H. spune că nu-și mai amintește prea bine cum au stat lucrurile și nici care a fost motivul scandalului sângeros.

În același timp, asistenta omului de afaceri ar fi declarat că nu dorește nici să se constituie parte civilă, pe motiv că „nu vrea să-i facă rău” omului de afaceri.

Citeste si: El este cel mai discret milionar roman! Intr-un singur an, Mihai Tufan si-a marit averea cu 20 de milioane de euro!

Citeste si: Relația tumultoasă dintre Mihai Tufan și Andreea Marin. De ce a fost părăsită „Zâna”

Nici Mihai Tufan nu a dat foarte multe detalii referitoare la teribilul accident, mai ales că apăruse și o știre falsă conform căreia femeia înjunghiată ar fi fost chiar soția sa. În plus, imediat după incident Mihai Tufiș ar fi făcut o criză de nervi din cauza asistentei care ar fi retras cu acte false, o sumă foarte mare de bani din conturile unei firme controlate de el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate