Motivul incredibil pentru care ANAF nu va controla şi facturile sau contractele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! La petrecerea lui Valentin, a cântat şi Florin Salam

Nebunia pornită de ANAF de câteva zile, care a început să-i controleze pe cei care au făcut nunţi, nu-l va afecta şi pe fiul lui Liviu Dragnea.

Autor: C.L.

ANAF a pornit o adevărată vânătoare a persoanelor care au făcut nuntă în ultimii ani. Inspectorii de la Fisc le cer mirilor să le dea numele persoanelor sau firmelor care au asigurat diverse servicii la eveniment: de la fotograf şi lăutari până la cel care a adus aranjamentele florale sau a dat drumul porumbeilor pe treptele bisericii.

 

Fiul lui Liviu Dragnea a avut nuntă chiar la finalul lunii august şi, probabil, că mulţi s-ar fi aşteptat să afle cât a plătit Valentin Dragnea pentru lăutari, florari sau fotografi.

Mai ales, că din imaginile care au apărut în presă de la nuntă, aceasta a fost una fastuoasă, iar printre cei care au întreţinut atmosfera au fost Florin Salam, Marcel Pavel şi Călin Geambaşu. Mai mult, tot în presă s-a scris că onorariul artiştilor care au cântat s-a ridicat, în total, undeva la 35.000 de euro. 

Ei bine, chiar ministrul Finanţelor a dat de înţeles că fiul lui Liviu Dragnea nu va fi ”căutat la facturi”. Şi asta pentru că nunta lui Valentin Dragnea a avut loc în acest an, perioadă care nu este verificată  de Fisc.

“Perioada pe care ANAF-ul a indicat-o este 2013-2017, pentru că există acea perioadă de prescriere. Avem alte situaţii unde, ştiţi foarte bine, contribuţiile la CASS, CAS şi impozitul pe venit pe ultimii cinci ani de zile. La final de octombrie vom avea o centralizare pe fiecare contribuabil în parte.

Am aprobat în Guvern o Ordonanţă de Urgenţă care asta şi spune, cu acele reduceri pentru cei care plătesc în decembrie şi în martie anul viitor toate aceste contribuţii”, a declarat Eugen Teodorovici într-o emisiune TV.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dragostea nu ține cont de vârstă. Un cuplu spune secretul unei căsnicii de 64 de ani: „Întreaga natură ne va admira”

Kuzey se întoarce la Handan?

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot fi folosiți banii

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă

Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită pe plaja din Mamaia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies