Stiri

Motivul incredibil pentru care ANAF nu va controla şi facturile sau contractele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! La petrecerea lui Valentin, a cântat şi Florin Salam

Nebunia pornită de ANAF de câteva zile, care a început să-i controleze pe cei care au făcut nunţi, nu-l va afecta şi pe fiul lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Motivul incredibil pentru care ANAF nu va controla şi facturile sau contractele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! La petrecerea lui Valentin, a cântat şi Florin Salamicon photo

ANAF a pornit o adevărată vânătoare a persoanelor care au făcut nuntă în ultimii ani. Inspectorii de la Fisc le cer mirilor să le dea numele persoanelor sau firmelor care au asigurat diverse servicii la eveniment: de la fotograf şi lăutari până la cel care a adus aranjamentele florale sau a dat drumul porumbeilor pe treptele bisericii.

 

Fiul lui Liviu Dragnea a avut nuntă chiar la finalul lunii august şi, probabil, că mulţi s-ar fi aşteptat să afle cât a plătit Valentin Dragnea pentru lăutari, florari sau fotografi. Mai ales, că din imaginile care au apărut în presă de la nuntă, aceasta a fost una fastuoasă, iar printre cei care au întreţinut atmosfera au fost Florin Salam, Marcel Pavel şi Călin Geambaşu. Mai mult, tot în presă s-a scris că onorariul artiştilor care au cântat s-a ridicat, în total, undeva la 35.000 de euro. 

Motivul incredibil pentru care ANAF nu va controla şi facturile sau contractele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! La petrecerea lui Valentin, a cântat şi Florin Salam

Ei bine, chiar ministrul Finanţelor a dat de înţeles că fiul lui Liviu Dragnea nu va fi ”căutat la facturi”. Şi asta pentru că nunta lui Valentin Dragnea a avut loc în acest an, perioadă care nu este verificată  de Fisc.

“Perioada pe care ANAF-ul a indicat-o este 2013-2017, pentru că există acea perioadă de prescriere. Avem alte situaţii unde, ştiţi foarte bine, contribuţiile la CASS, CAS şi impozitul pe venit pe ultimii cinci ani de zile. La final de octombrie vom avea o centralizare pe fiecare contribuabil în parte. Am aprobat în Guvern o Ordonanţă de Urgenţă care asta şi spune, cu acele reduceri pentru cei care plătesc în decembrie şi în martie anul viitor toate aceste contribuţii”, a declarat Eugen Teodorovici într-o emisiune TV.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune