Motivul incredibil pentru care ANAF nu va controla şi facturile sau contractele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea! La petrecerea lui Valentin, a cântat şi Florin Salam

Nebunia pornită de ANAF de câteva zile, care a început să-i controleze pe cei care au făcut nunţi, nu-l va afecta şi pe fiul lui Liviu Dragnea.

Autor: C.L.

ANAF a pornit o adevărată vânătoare a persoanelor care au făcut nuntă în ultimii ani. Inspectorii de la Fisc le cer mirilor să le dea numele persoanelor sau firmelor care au asigurat diverse servicii la eveniment: de la fotograf şi lăutari până la cel care a adus aranjamentele florale sau a dat drumul porumbeilor pe treptele bisericii.

 

Fiul lui Liviu Dragnea a avut nuntă chiar la finalul lunii august şi, probabil, că mulţi s-ar fi aşteptat să afle cât a plătit Valentin Dragnea pentru

lăutari, florari sau fotografi. Mai ales, că din imaginile care au apărut în presă de la nuntă, aceasta a fost una fastuoasă, iar printre cei care au întreţinut atmosfera au fost Florin Salam, Marcel Pavel şi Călin Geambaşu. Mai mult, tot în presă s-a scris că onorariul artiştilor care au cântat s-a ridicat, în total, undeva la 35.000 de euro. 

Ei bine, chiar ministrul Finanţelor a dat de înţeles că fiul lui Liviu Dragnea nu va fi ”căutat la facturi”. Şi asta pentru că nunta lui Valentin Dragnea a avut loc în acest an, perioadă care nu este verificată  de Fisc.

“Perioada pe care ANAF-ul a indicat-o este 2013-2017, pentru că există acea perioadă de prescriere. Avem alte situaţii unde, ştiţi foarte bine, contribuţiile la CASS, CAS şi impozitul pe venit pe ultimii cinci ani de zile. La final de octombrie vom avea o centralizare pe fiecare contribuabil în parte.

Am aprobat în Guvern o Ordonanţă de Urgenţă care asta şi spune, cu acele reduceri pentru cei care plătesc în decembrie şi în martie anul viitor toate aceste contribuţii”, a declarat Eugen Teodorovici într-o emisiune TV.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc în România! A fost găsit mort în propria casă. Locul de muncă ce pare urmărit de blestem

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies