Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei

Carmen Harra a mărturisit că și-a iubit enorm soțul, a cărei moartea prevăzut-o chiar de la căsătorie. De mai bine de 10 ani, celebra prezicătoare nu are iubit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Carmen Harra, care a împlinit în primăvară 65 de ani,  a recunoscut că e singură, iar darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.

Carmen Harra a făcut recent dezvăluiri emoționante despre viața sa sentimentală, mărturisind că e singură și pentru că pe ea bărbații nu o pot minți.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a spus Carmen Harra.

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Costin Mărculescu! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble! ”Pe ea o văd într-o altă relație”

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble! ”Pe ea o văd într-o altă relație”

fara descriere

Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei

În urmă cu 10 ani, Carmen Harra a trecut printr-o tragedie îngrozitoare. Și-a pierdut soțul. Însă este cutremurător faptul că ea a știut, timp de 27 de ani, că sufletul-pereche nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. 

Vezi pe kfetele.ro cum a știut Carmen Harra că soțul ei va muri

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate