Motivul incredibil pentru care fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" a fost părăsită de iubit: „Uite cum două vorbe spuse fără rost au stricat tot ce a fost frumos”

Nella Angheluţă a fost părăsită de iubit pentru că e mare amatoare de manele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nella Angheluţă a fost părăsită de iubit, dar nu pare să regrete prea tare. După ce a divorţat de Ionuţ "Jaguarul", Nella s-a mutat în Belgia, acolo unde locuiesc câteva rude. Ea s-a implicat şi într-o relaţie sentimentală, dar lucrurile nu au mers bine. (vezi cum s-a tatuat Nella pe tot corpul)

Citeste si: Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” explică stilul său de luptă! ”Mi s-a reproșat că nu sunt tehnic, dar...”

Citeste si: Show total în cușcă cu Mirel Drăgan, Ionuț Jaguarul și Ciprian Mariș! Campionii de la Exatlon și-au spulberat adversarii

Citeste si: Nella Angheluță, fosta soție a Jaguarului, s-a pozat la plajă, cu un copil în brațe! FOTO

„Nu forta piesele care nu se potrivesc... Am destule motive ca să-mi dau seama că n-am nevoie de altcineva.. Dacă tu singur nu îţi dai valoare, nu ţi-o va da nimeni.”, au fost câteva din mesajele care au prevestit despărţirea.

fara descriere

Nella Angheluţă a fost părăsită de iubit: “Am învățat să-mi spun părerea cu eleganță" 

“Am învățat să-mi spun părerea cu eleganță, să mă bucur de lucrurile mărunte și să nu mă mai aștept la prea mult pentru că prea mult cere prea multe sacrificii; un TE IUBESC spus de prea multe ori …. ascunde minciuni și prea multe promisiuni sunt începutul sfârșitului.”, a mai scris nella.

Ultimul ei mesaj a confirmat despărţirea: „Iubitul meu mi-a spus că sunt cocalară pentru că ascult doar manele la petreceri. Uite cum două vorbe spuse fără rost au stricat tot ce a fost frumos”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate