Motivul pentru care Andreea Mantea plange la emisiune! “Nu pot sa ma abtin! Chiar incerc sa imi opresc lacrimile” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Mantea a spus adevarul. De ce plange mereu la emisiuni?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

fara descriere

Considerata una dintre cele mai bune prezentatoare de televiziune din Romania, Andreea Mantea puncteaza mai mereu in fata publicului si prin firea ei sensibila si apropiata de cei cu care relationeaza.

Multi s-au intrebat poate de ce vedeta plange in emisiunile pe care le modereaza.

Sa fie vorba despre teatru, un rol pe care il joaca in mod constant sau, pur si simplu, Andreea se emotioneaza usor in fata lucrurilor delicate ale vietii? Ei bine, chiar prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” a spus adevarul.

Andreea Mantea a spus adevarul. De ce plange mereu la emisiuni? "Empatizez imediat"

"Mi-ar fi destul de greu sa nu fiu impresionata de povestile oamenilor, de durerea lor... E greu sa nu ma atinga suferintele si nevoile oamenilor. Eu fac tot posibilul sa ii ajut, sunt o persoana sensibila, pot spune ca ma sensibilizeaza orice. Toti zic "iar plange", dar bucurati-va ca nu plang tot timpul, chiar incerc sa ma abtin. Nu stiu daca este o perioada, daca o sa-mi treaca vreodata, dar eu asa sunt. Empatizez imediat cand simt un om sincer. Au fost si povesti care nu m-au emotionat pentru ca poate simteam ceva necurat sau nesincer. Eu empatizez doar cand simt durerea reala", a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate