Motivul pentru care Iancu de la Survivor România a picat la BAC! Mama războinicului spune tot adevărul! ”I-a găsit un telefon în bancă”

Iancu Sterp a avut probleme la prima sesiune de BAC, atunci când războinicul de la Survivor România, a fost eliminat din examen de profesoara care îl supravegea

Autor: Lia Popescu

In articol:

În urmă cu câteva zile, reporterii WOWbiz.ro au prezentat o informație despre Iancu Sterp, considerat a fi unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România.

În premieră, WOWbiz.ro a relatat că Iancu de la Survivor România a intrat la Facultate după ce a avut probleme mari cu examenul de Bacalaureat din 2018!!! În vara acelui an, Iancu Sterp a absolvit un liceu din Hațeg cu specializarea tehnician în turism. Așa cum arată datele de pe Ministerul Educației, el a fost eliminat din examen, alături de alți colegi de-ai săi.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Mama lui Iancu Sterp a spus tot! ” Pe baza acelui telefon l-a eliminat  de la proba de matematică”

Mama lui Iancu a povestit ce s-a întâmplat atunci și care a fost motivul pentru el a fost exclus la acea sesiune.


”Era vară, prin iunie, și atâta treabă aveam, căci noi atunci avem mult de lucru, ca să facem brânza...Și mă apuca ora 13.00...Și ca să primesc într-o zi un telefon de la fata cea mică în care mi-a spus așa...”mama, Iancu a fost eliminat de la matematică. El avusese examen cu o zi înainte la română, și luase nota 8, și m-am bucurat mult. Vai și când am auzit, așa pe moment, mi-a părut rău.
Dar știți că eu sunt mai curajoasă și am zis, e...acesta să fie necazul cel mai rău, o să dea BAC-ul la anul sau la toamnă și asta e. Și, în sfârșit, zice că ar fi fost un telefon în bancă. L-a văzut o doamnă supraveghetoare și i l-a luat. El a spus că nu este al lui, în schimb, acolo a găsit un număr care l-ar fi sunat. În fine, era al lui, nu era al lui, nici acum nu știu exact, fiindcă v-am spus Iancu nu spune multe, el este mai tăcut, mai retras, nu seamănă cu mine (n.r. râde). Pe baza acelui telefon l-a eliminat și abia la sesiunea următoare a dat examen și chiar l-a luat cu note destul de bune”,
a dezvăluit Geta Sterp la Fanarena.

Citeste si: Grațiela de la Survivor a fost citată de urgență la Judecătorie! În joc e averea familiei!

Citeste si: Drama teribilă a lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România! Colegul lui de cameră a murit după ce s-a înecat în propria vomă: "Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele”

Citeste si: Iulian Pîtea șterge pe jos cu Emy Alupei! O mincinoasă! ”A crezut că a scăpat basma curată și a reușit să ne manipuleze pe noi toți încât să aruncăm cu noroi în Iancu că este escroc sentimental”

Iancu de la Survivor România a picat la BAC, dar apoi a luat la facultate

Iancu de la Survivor România a picat la BAC, dar nu s-a dat bătut și s-a prezentat și la sesiunea din toamna lui 2018, reușind să ia Bacalureatul la limită, media lui fiind de 6,28. El a obținut nota 6,05 la română, 7 la matematică și doar 5,8 la geografie. Mai mult decât atât, războinicul și-a dorit să devină student, astfel că, numele lui apare pe o listă a Universității de Științe agricole și medicină veterinară a Banatului “Regele Mihai i al Romaniei” din Timișoara cu studenţii din anul I, programul de studii Zootehnie, cu frecvenţă, an universitar 2019/2020.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Emy de la Survivor și familia ei au fost terorizați de niște indivizi care au fost condamnați la închisoare pentru faptele lor! Vezi când s-a petrecut totul!

De ce a scuipat-o Emy pe Asiana Peng la Survivor? Înaintea competiției, Emy Alupei declara: ”Primul meu iubit m-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu..”

Ce se întâmplă cu Emanuel după ce s-a calificat în finala Survivor România? Declarația surprinzătoare făcută de faimosul Ghiță la o săptămână de la eliminare!

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies