Vedete

Motivul pentru care Iulia Vantur s-a ingrasat: "Am inceput sa iubesc prea mult..."

Iulia Vantur a vorbit despre perioada in care a luat in greutate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Motivul pentru care Iulia Vantur s-a ingrasat: "Am inceput sa iubesc prea mult..."
icon photo
 
Iulia Vantur are o silueta de invidiat, insa nu s-a ferit sa recunoasca faptul ca la un moment dat a luat in greutate. Vedeta a si explicat care au fost motivele pentru care s-a intamplat acest lucru.
 
”Am revenit uşor la ceea ce eram înainte. Am luat în greutate şi pentru că am renunţat la fumat, pentru am început să iubesc prea mult mâncarea indiană şi ca urmare a unui tratament pe care l-am urmat acum ceva timp. Ulterior am fost mai atentă la ceea ce am mancat, dar a contat mult şi faptul că am oprit acel tratament.”, a declarat Iulia Vantur pentru andraonline.ro.
 
Iulia Vantur s-a mutat in India dupa ce, timp de mai multi ani, a fost prezentatoare in Romania. Ea si-a construit acolo o viata si se bucura ca isi poate urma o pasiune mai veche, muzica. 
Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune