Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică: “Pretenţii pe măsură, capricii, aşişderea” DEZVĂLUIRI

Tatăl lui Bănică Jr a dezvăluit motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică.

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică. Cei doi actori au jucat împreună din 1971 până în 1979. “Timp de opt ani, au avut un show de televiziune de 45 de minute la Televiziunea Română, iar la toate spectacolele din ţară erau văzuţi ca adevărate staruri la acea vreme. Toţi îi iubeau şi nu se concepea un alt cuplu pe micul ecran sau pe vreo scenă din România decât al lor! Atât erau de sudaţi!”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru WOWbiz.ro. 

Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică:" Stela a fost nevoită să îl schimbe pe Ştefan cu Arşinel!"

„Mai mult, în ciuda faptului că ambii erau căsătoriţi, oamenii credeau că au şi o relaţie amoroasă! Ei însă erau doar foarte buni prieteni şi colegi până în momentul în care Stela a fost nevoită să îl schimbe pe Ştefan cu Arşinel! Aşa au fost vremurile”, s-a mai spus despre relaţia celor doi.

Cuplul cu Arşinel a avut succes la fel de mare şi a fost chiar mai longeviv decât cel cu Bănică, dăinuind până anul trecut, când a murit Stela Popescu.( vezi motivul pentru care nimeni nu mai poate intra în cabina Stelei Popescu)

Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică: "D ouă săbii nu pot încăpea într-o teacă"

Până la urmă, motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică a fost faptul că ambii aveau personalităţi puternice. “Cu Stela Popescu m-am întâlnit la televiziune şi cred că am făcut un lucru foarte bun. Cuplurile de succes nu prea rezistă vremii. Un cuplu are nişte legi ale lui (una dintre ele cere ca partenerii să fie de valoare apropiată). Un actor mare, personalitate mare, pretenţii pe măsură, capricii, aşisderea.

Ce mai, două săbii nu pot încăpea într-o teacă. Stela e o mare artistă. După mine şi-a refăcut cuplul cu Alexandru Arşinel”, a mărturisit, la un moment dat, Ştefan Bănică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce salariu avea Stela Popescu! Intr-un turneu de doua saptamani in America, actrita a castigat cat in doi ani in Romania!

Ar fi putut Arsinel sa o salveze pe Stela Popescu? "Poate a murit impacata cu gandul ca..."

Ce spunea Stela Popescu în ultima emisiune pe care a înregistrat-o: ”Noi cei care plecăm...”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Se va putea ieși la pensie la 70 de ani! Anunțul făcut de Raluca Turcan despre vârsta de pensionare

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Ce restricții intră în vigoare din această noapte. Capitala, în scenariul roșu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies