Vedete

Motivul pentru care Stan nu a participat la inmormantarea lui Bran! Detalii nestiute despre actorii care au facut istorie in cinematografie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Motivul pentru care Stan nu a participat la inmormantarea lui Bran! Detalii nestiute despre actorii care au facut istorie in cinematografieicon photo

 

Stan Laurel (Stan) si Oliver Hardy (Bran) s-au cunoscut prima data in anul 1919 si au jucat impreuna in filmul "The Lucky Dog". Ce-a urmat apoi, a ramas istorie.


Cei doi au devenit un cuplu de succes al comediei de la Hollywood, transformandu-se in personaje cunoscute pe intreg mapamondul. Timpul petrecut impreuna i-a transformat si in cei mai buni prieteni si doar moartea i-a despartit.


In vara anului 1957, Oliver a murit la varsta de 65 de ani, dupa ce suferise in trecut doua infarcturi.
In ciuda faptului ca ii murise cel mai bun prieten, Stan nu a putut merge la inmormantarea lui Oliver. Iar motivul avea sa il explice mai tarziu, potrivit unica.ro.

 "Lumea a pierdut un geniu al comediei, iar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten. Mă simt pierdut fără el, după 30 de ani în care am fost mai mult decât prieteni“, a spus atunci Stan, care nu a fost în stare să meargă la înmormântarea prietenului său din cauza durerii. Ştia că „Babe ar înţelege”, aşa cum îi spunea Stan lui Oliver.

Tot atunci, el a mai marturisit ca nu va juca niciodata fara bunul lui prieten si s-a tinut de cuvant.
Dupa 8 ani, a murit la 74 de ani, in urma unui atac de cord, el fiind fumator inrait toata viata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune