Vedete

Motivul surpriză pentru care un concurent participă la “Vrei să fii milionar?” Nu rata emisiunea din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D

O nouă ediţie “Vrei să fii milionar?” debutează astăzi, de la ora 22:30, la Kanal D, emisiune-concurs prezentată de Teo Trandafir, în care noi concurenţi vin să-şi testeze cunoştinţele, dar şi să-şi încerce şansa de a deveni milionari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Motivul surpriză pentru care un concurent participă la “Vrei să fii milionar?” Nu rata emisiunea din această seară, de la ora 22:30, la Kanal Dicon photo

Mihai Ciuca, de profesie medic, cu specializarea chirurgie pediatrica, este un concurent extrem de interesant. A calatorit in peste 50 de tari si, in ciuda faptului ca lucreaza in alta tara, n-a pierdut niciodata legatura cu Romania. Mihai Ciuca ne dezvaluie motivul pentru care s-a inscris la “Vrei sa fii milionar?” si ce isi doreste sa demonstreze in urma participarii la acest concurs. 

“Am plecat sa lucrez in strainatate in urma cu 8 ani; de fapt, munca mea presupune o deplasare de 1-2 saptamani/an, iar restul timpului mi-l petrec in tara, alaturi de prieteni, de familie. Sunt intr-un du-te-vino perpetuu; am in jur de 500 de calatorii cu avionul. In aceasta seara, am venit cu mama si fiul meu, in varsta de 11 ani; el este motivul pentru care m-am inscris la acest concurs. Fiul meu este in perioada in care are nevoie de popularitate si vreau sa ii demonstrez ca si prin cunostinte temeinice, cultura … prin citit, se poate ajunge la <popularitatea> pe care toti tinerii si-o doresc in ziua de azi”, mărturiseşte Mihai Ciucă.


Cum a performat Mihai Ciucă in cel mai indragit concurs televizat de cultura generala si cu ce suma a plecat barbatul acasa, aflati in editia de astazi “Vrei sa fii milionar?”, de la ora 22:30, la Kanal D.  
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune