Vedete

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu! Iubitul Monicai Gabor a cumparat casa cu 3,5 milioane de dolari, iar in 3 ani valoarea acesteia s-a dublat! EXCLUSIV

Mr. Pink a achizitionat, in 2014, o vila impozanta in Malibu, California, acolo unde locuieste cu Monica Gabor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu! Iubitul Monicai Gabor a cumparat casa cu 3,5 milioane de dolari, iar in 3 ani valoarea acesteia s-a dublat! EXCLUSIVicon photo

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu, pe care a cumparat-o, in 2014, cu 3,5 milioane de dolari. In prezent, pe site-urile de imobiliare, la trei ani dupa acea tranzactie, superba casa este evaluata la 7 milioane de dolari, adica la o valoare dubla fata de cea platita de iubitul Monicai Gabor. (vezi motivul pentru care mama Monicai a murit neimpacata)

Vila din Malibu in care locuiesc Mr. Pink si Monica Gabor are un living imens si cinci dormitoare, un apartament pentru oaspeti, seminee, un bar, pardoseli cu incalzire, o sala pentru sauna si spa, pardoseli cu incalzire, o piscina exterioara, iar la subsol exista o vinoteca spatioasa.

Mr. Pink a facut o afacere colosala: Vila din Malibu si-a dublat valoarea dupa ce a fost renovata

Mr. Pink a facut o afacere colosala cu vila sa din Malibu deoarece piata imobiliara din America a crescut in ultima perioada, dar si pentru ca a renovat-o si redecorat-o pe interior. Mobila este in stil frantuzesc, s-au pus draperii, candelabre si tablouri pe pereti, iar piatra de rau a luat locul grinzilor din lemn. Toate aceste schimbari au facut ca vila sa valoreze, in prezent, 7 milioane de dolari.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune