Vedete

Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor din Centrul vechi! Vezi ce profit urias i-au adus barurile lui Garcea!

Rezultatele financiare demonstreaza ca Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor pe care le detine in centrul istoric al Bucurestiului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor din Centrul vechi! Vezi ce profit urias i-au adus barurile lui Garcea! icon photo

Cifrele arata ca Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor. Cel deveni celebru datorita rolului lui „Garcea”, din trupa „Vacanta Mare”, este un prosper om de afaceri, care a investit de aproape un deceniu in cateva irish pub-uri din Centrul Vechi al Bucurestiului. In prezent, Mihaescu detine trei asemenea locatii, toate derulandu-si activitatea sub umbrela unei singure firme. (vezi ce teapa si-a luat Mugur Mihaescu)

Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor. A fost intr-un singur an pe minus

„Irish Pub Concept SRL” a fost infiintata de Mihaescu in 2008 si i-a adus profit acestuia patru ani la rand: 7.266 lei (in 2009), 672.203 lei (in 2010), 1.145.191 lei (in 2011) si 2.681.592 lei (in 2012). In 2013 a fost cel mai greu, pentru ca, in urma unor investitii, firma a fost pentru prima oara pe pierdere, deficitul fiind de 3.493.486 de lei. Ulterior, afacerea si-a revenit.

Mugur Mihaescu castiga bani frumosi de pe urma pub-urilor din Centrul vechi! Vezi ce profit urias i-au adus barurile lui Garcea!

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune