Mugur Mihăescu își face cartel anti-COVID! Actorul vrea să strângă liderii de opinie care nu sunt de acord cu măsurile autorităților

Mugur Mihăescu vrea să înființeze un ”cartel” de lideri de opinie care să discute despre problemele societății, începând cu măsurile anti-COVD19 și modul în care autoritățile le pun în practică.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Curentul tot mai mare ce contestă măsurile de combatere COVID-10, considerate absurde de la un punct încolo, ar putea avea un canal ”oficial”. Cel care a avut ideea înființării unui spațiu online în care 20-30 de lideri de opinie să se unească într-un ”cartel” și să dezbată neîngrădit despre situația în care se află țara și despre așa-zisele încercări de manipulare în problema COVID-19, îi aparține lui Mugur Mihăescu.

Într-un dialog cu Mădălin Ionescu, Mugur Mihăescu a declarat că își dorește să înființeze acest canal independent online ca replică la ceea declarațiile oficialilor care sunt preluate de toate televiziunile. ”Am strânge 4-5 milioane de oameni”, a spus actorul, care e de părere că mediul online a rămas singurul în care se mai poate discuta liber.

Mugur Mihăescu își face cartel anti-COVID și se luptă cu autoritățile! Planul lui ”Garcea”

”Mi-a venit o mare idee. Eu cred că știu cum să facem să ne ajutăm și guvernele care vor veni și guvernul actual, pentru că trebuie acționăm ca o țară ”zdravănă”. Și ca să ”șuntăm” televiziunile. Eu cred că ar trebui să facem ca o... s-o numesc așa, ”cooperativă”, că e de pe vremea mea, când ”turnam” eu la securitate... O cooperativă în care noi, cei care avem audiență și suntem lideri de opinie pe mediul virtual să ne unim într-un mic cartel sau într-un fel de canal unic în care să transmitem la anumite ore mesajele către populație așa cum le pricepe lumea. Adică să-ți vină, nu știu, dacă punem toți oamenii care se uită la noi, cred că am strânge 4-5 milioane de oameni. Să zicem, o mână de 20 de oameni din... Să transmitem mesajele astea de pertinență și de bun simț și să nu cadă în capcana de tip ”șoc-groază, cutremur în România, stai acasă”.

Citeste si: Se schimbă o lege importantă. Care va fi suma pe care o plătim în viitor? - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Să propunem genul ăsta de dezbatere, poate că și ăsta ar fi un pas către o țară ca afară. Un mod de conștientizare a societății”, a spus Mugur Mihăescu într-o discuție cu Mădălin Ionescu.

Citeste si: Mugur Mihăescu cheltuie o avere pentru studiile din Anglia ale fiicei sale! Frumoasa Ivona învaţă “administrarea afacerilor”! EXCLUSIV

Citeste si: Fiica lui Mugur Mihaescu, la facultate din Marea Britanie! Va studia administrarea afacerilor

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Garcea si Axinte, momente haioase la malul marii! S-au bucurat de apa mai ceva ca in copilarie

Mugur Mihăescu își face cartel anti-COVID și se luptă cu autoritățile! Actorul îl admiră pe Selly

Actorul de la Vacanța Mare mai spune că îl admiră pe Selly pentru că știe foarte bine să-și tramsmită mesajele pe limba generației lui.

”Se exemplu, toată lumea îl critica pe băiatul ăla, pe Selly. Tu l-ai ascultat vreodată? Ce pertinență are băiatul ăla... O pertinență a generației lui și eu găsesc în tipul ăsta... nu este erudit, dar are o pertinență și vine cu argumente... Chiar dacă pe unele poți să i le combați, el acceptă acest dialog din care învață. Ori asta nu o vezi pe nici o televiziune și nu o vezi în societate.

De asta m-am gândit, și ascultându-l pe el în ultimul timp și văzându-i argumentația și nivelul prin care se poate adresa unei gerenații, am zis că poate asta e metoda prin care țara asta se poate schimba”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

Klaus Iohannis, decizia momentului în pandemie! Planul președintelui pentru revenirea la o viaţă normală

Soția lui Mihai Gâdea rupe tăcerea pentru prima dată! Este extrem de supărată și a decis să facă totul public. Ce s-a întâmplat

VIDEO Mugur Mihaescu si-a adus fiica in platoul emisiunii Teo Show! Ce planuri de viitor are Ivona dupa ce a luat 9,95 la BAC!

Mugur Mihaescu vine la “Roata Norocului”  pentru o fetita greu incercata de soarta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies