Mulți au cuplat-o cu Marius Bogdan de la Puterea Dragostei, însă Alice de la Survivor i-a luat pe toți prin surprindere! Se iubește cu un fost războinic

Alice, fostă concurentă în primul sezon Survivor România, s-a cuplat cu un fost războinic din sezonul doi. Despre cine este vorba?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Alice, războinica din primul sezon Survivor România, se iubește cu un fost războinic din cel de-al doilea sezon. Fosta concurentă a emisiunii fenomen trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Musty. Cei doi sunt foarte activi în mediul online, acolo unde postează tot mai multe fotografii împreună.

Citeste si: Musty Camara, surprins cu o fostă colegă de la Survivor România! Cum au fost filmați cei doi Războinici?!

Când toți îi credeau doar prieteni, iată că lucrurile stau mai bine decât atât! Alice și Musty sunt împreună de ceva timp, iar de curând s-au afișat public, pe rețelele de socializare. Impactul relației lor a fost unul pozitiv, mai ales printre foștii colegi de competiție, care s-au bucurat să-i vadă împreună și să le transmită toate cele bune.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Musty si Alice de la Survivor România
Musty si Alice de la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: EXCLUSIV Marius de la Puterea Dragostei a spus motivul despărțirii definitive de Andreea Pirui: ”Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie”

Musty si Alice de la Survivor România
Musty si Alice de la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Alice de la Survivor și Marius Bogdan de la Puterea Dragostei s-au plăcut?!

Între Marius Bogdan, fost concurent la Puterea Dragostei, și Alice de la Survivor România, sezonul 1, a existat o scânteie, însă nimic mai mult. Când toți se așteptau, acum ceva timp, ca cei doi să fie împreună, iată că lucrurile n-au stat deloc așa. Între Marius și războinica Alice a existat o relație de prietenie, însă nimic mai mult, din ce au mărturisit cei doi, în urmă cu ceva timp. 


Acum, și Alice, și Marius iubesc, dar separat. Alice este împreună cu Musty Camara, fost războinic din cel de-al doilea sezon Survivor România, iar Marius cu o brunetă misterioasă, alături de care are o relație secretă, cel puțin pentru moment. 

Marius Bogdan de la Puterea Dragostei
Marius Bogdan de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marius de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Ipostaze tandre alături de o blondă misterioasă

Musty Camara, surprins cu o fostă colegă de la Survivor România! Cum au fost filmați cei doi Războinici?!

EXCLUSIV Marius de la Puterea Dragostei a spus motivul despărțirii definitive de Andreea Pirui: ”Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Harta seismică a Bucureștiului. Care sunt cele mai sigure zone în caz de cutremur din Capitală

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies