Vedete

"Multumim Domnului pentru Victoria". Cine este fericitul tatic si de ce a scris acest mesaj

Tavi Clonda a postat un mesaj emotionant, alaturi de o fotografie superba dupa botezul fiicei lui si a Gabrielei Cristea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


"Multumim Domnului pentru Victoria". Cine este fericitul tatic si de ce a scris acest mesajicon photo

In acest weekend, Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au crestinat fetita si s-au bucurat de petrecerea data in cinstea fericitului eveniment, alaturi de familie si multi prieteni.

Dupa petrecere, fericitul tatic a tinut sa impartaseasca cu fanii bucuria pe care o traieste, asa ca a postat o superba fotografie in care el si Gabriela o tin in brate pe micuta Victoria si o saruta cu dragoste pe crestet. Mesajul pe care Tavi l-a alaturat fotografiei este si el unul plin de emotie:
"Multumim Domnului pentru Victoria!"

Fanii au transmis in numar foarte mare felicitari si urari de bine tinerei familii, iar taticul Tavi Clonda le-a multumit tuturor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune