Musty, totul despre momentele romantice cu Alice! Cum își răsfață fratele lui Kamara iubita? "Îmi place să fiu romantic, sunt atent la detalii" | EXCLUSIV

Vedete

Musty, totul despre momentele romantice cu Alice! Cum își răsfață fratele lui Kamara iubita? "Îmi place să fiu romantic, sunt atent la detalii" | EXCLUSIV

Musty ne-a dezvăluit cât de romantic este când vine vorba despre iubita lui, Alice.

Musty și Alice formează un cuplu de ceva timp și se iubesc foarte mult. Au planuri mari împreună și fac echipă și acasă, dar și în proiectele profesionale. 

Musty, surprize romantice pentru Alice

Musty este foarte îndrăgostit de iubita lui, Alice Andruca. Acesta ne-a dezvăluit că este un tip romantic și foarte atent la detalii. Iată ce surprize îi face iubitei sale.

"Noi mereu avem planuri de bine, Doamne ajută.

Suntem foarte concentrați pe muncă, avem proiecte mișto să ajutăm lumea, oamenii din Africa, să ne distrăm, să ne bucurăm de viață. Avem multă treabă și pe parte sentimentală și pe cea profesională. Mergem înainte cu toate, că așa trebuie să fie. Eu sunt mai romantic. Îi pregătesc o cină, o seară plăcută cu alte detalii pe care nu pot să le spun. Ne bucurăm unul de altul oricând și oricum. Îmi place să fiu romantic, sunt atent la detalii, am gusturile mele.
Am atenție față de persoana de lângă mine."
, a mărturisit Musty.

Musty a cerut-o pe Alice de soție?

Musty și Alice au deja mult timp de când formează un cuplu. Cei doi au vorbit despre pasul cel mare pe care ar urma să îl facă și anume căsătoria. Alice și-a dat iubitul de gol, cum că ar fi cerut-o demult, cu un inel adus tocmai din Republica Dominicană.

"Musty: Viața mi-a dovedit că sunt lucruri mai importante decât căsătoria. Avem multe de organizat pentru asta.

Alice: Eu momentan nu vreau nici căsătorie, nici copil, dar la un moment dat normal că o să vreau nuntă. E important asta pentru o femeie. Îmi dau seama că dacă o să-i fac un copil, va apărea și inelul. El nu pune preț pe asta, dar mi-a dat un inel din Dominicană, cu scoică.

Deci, m-a cerut înainte să fim împreună.", au declarat cei doi.

Musty și Alice vor să îmbătrânească împreună

Acum ceva timp, într-un interviu exclusiv, faimosul cuplu ne-a dat din casă despre planurile lor de viitor. Din afirmațiile celor doi, ambii vor să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

"Musty: În curând o să ne mutăm împreună. Deja trăim împreună de când ne știm, dar acum, oficial, o să ne mutăm împreună, într-o casă nouă, amândoi.

Doamne-ajută, ne merge bine, ne iubim, mai avem și noi, ca orice relație, diferențele noastre, dar tragem înainte, avem proiecte.

Reporter WOWbiz: Să înțelegem că ea e aleasa?

Musty: Da! Așa că tot ce pot să zic e că îmi doresc să fie totul bine pentru viitorul apropiat și ca totul între noi să fie superb.", a spus Musty, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Nici Alice nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și ea o serie de afirmații, care ne fac să înțelegem că cei doi vor să îmbătrânească împreună. 

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

"Alice: La început nu credeam că o să ajungem așa, noi o perioadă ne-am ascuns. Din ce în ce am început să stăm mai mult împreună, am hotărât că vreau să stau mai mult cu el. Ne căutăm să locuim împreună, pe o perioadă nelimitată.

Reporter WOWbiz: L-am întrebat și pe el, dar te întreb și pe tine. El e alesul?

Alice: Eu așa simt. Nu știu ce se întâmplă mai încolo, dar da, asta simt acum și cred că și el." , a adăugat Alice Andruca, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!