Desertul acesta e usor de preparat si greu de uitat.
50 de grame de ciocolata neagra (peste 70%) topita, 4 avocado copti, decojiti, samburii scosi, 1/4 cana cu lapte de cocos
1/4 cana cu pudra de cacao, 1/4 cana cu miere, 1 lingurita cu extract de vanilie, un praf de sare, 3 lingurite cu cafea instant, frisca (optional)
Topeste ciocolata neagra intr-un bol rezistent, in cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit.
Pune avocado in blender si amesteca pană obtii o pasta cremoasa.
Adauga restul de ingrediente in blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pana ce toate ingredientele sunt perfect incorporate, timp de doua minute.
Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere.
Pune crema obtinuta in boluri pentru servit si lasa la frigider timp de o ora.
Ingrediente: 50 de grame de ciocolata neagra (peste 70%) topita, 4 avocado copti, decojiti, samburii scosi, 1/4 cana cu lapte de cocos, 1/4 cana cu pudra de cacao, 1/4 cana cu miere, 1 lingurita cu extract de vanilie, un praf de sare, 3 lingurite cu cafea instant, frisca (optional)
Mod de preparare:
Citeste si: Ce se întâmplă cu tatăl celor 3 copii care și-au pierdut viața în tragicul accident din Spania! Vestea i-a făcut pe toți să plângă în hohote- kfetele.ro
Topeste ciocolata neagra intr-un bol rezistent, in cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado in blender si amesteca pană obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente in blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pana ce toate ingredientele sunt perfect incorporate, timp de doua minute.
Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta in boluri pentru servit si lasa la frigider timp de o ora.