N-ai mai văzut aşa ceva! Cum arată palatul de OPT milioane de euro al lui Gigi Becali!

Impresionantul palat al milionarului Gigi Becali a ajuns să fie mai vizitat decât Casa Poporului. Fascinaţi de grandoarea clădirii, dar şi de stăpânul acesteia, curioşii fac poze cu miile. Alţii, ajung aici doar că să-şi strige durerea, aşteptând milă latifundiarului.

Autor: T.S.

Nu e trecător să nu fotografieze impunătorul palat al latifundiarului Gigi Becali, străjuit de lei la poartă şi de o cruce imensă pe care e răstignit Iisus Hristos... suflat în aur.

Imaginea l-a vrăjit pe acest domn din Teleorman, care a pus imediat mâna pe telefon, a intrat pe internet şi a împărtăşit minunea cu toţi prietenii.

 "Stai că sunt cu el la telefon.

Ia, zi, l-ai primit? Şi cum arată Sorine? Ia, zi! Sunt chiar aici la Palatul lui Gigi Becali", a spus un trecător.

 "A zis că e super bine. Cică "wow", a zis că nu a mai văzut, dacă el e de acolo din Teleorman. Şi eu sunt tot de acolo, dar sunt aici în Bucureşti.", a mai spus el.

Palatul lui Becali, evaluat la peste 8 milioane de euro, a devenit un punct turistic important, pe care nimeni nu-l ratează.

E la fel de fotografiat precum Casa Poporului. Doamna, microbistă de-o viaţă, a venit cu familia de la Târgu Mureş pentru o nuntă şi nu s-a putut abţine să nu vadă, măcar de la gard, clădirea în care Războinicul luminii... pune ţara la cale.

În faţa palatului, însă, nu se opresc numai simpli curioşi, ci se derulează şi scene dramatice.
Bătrâni săraci şi suferinzi, oameni cu probleme grave de sănătate sau mame cu copii bolnavi... toţi stau cu orele în speranţa că latifundiarului i se va face milă şi le va da de pomană ori îi va ajută să-şi plătească tratamentele.

Becali nu rămâne indiferent la durerea celor care îi bat la poartă palatului. Ieri, de pildă, a oprit bolidul şi le-a cerut angajaţilor să preia toate dosarele medicale şi să se ocupe de bieţii oameni.

Becali vrea să se implice şi-n sistemul medical. Spune că a construit şi utilat deja o clinică în Băneasa, doar că mai trebuie să angajeze doctori. Totodată, vrea să ridice un spital, estimat la 100 de milioane de euro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ploaia nu i-a împiedicat pe români să iasă din case! Românii au format cozi uriaşe de Noaptea Muzeelor

Elena Băsescu, imagine emoţionantă alături de cei doi copii!

Mihaela Rădulescu e tare mândră de fiul ei! Imaginea care arată că Ayan îi calcă pe urme

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies