Vedete

Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor, apariţie răvăşitoare într-o rochie semnată Ana Radu. Vezi ce tratament minune de regenerare a părului ne-a recomandat

Nadia De Luca, superbă într-o rochie semnată Ana Radu. Uite cum a arătat la un eveniment monden.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor, apariţie răvăşitoare într-o rochie semnată Ana Radu. Vezi ce tratament minune de regenerare a părului ne-a recomandaticon photo

Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor şi totodată o femeie de afaceri de succes, a participat, recent, la o gală de premiere.

Frumoasa blondă a strălucit într-o rochie din noua colecţie a Anei Radu, creaţia aleasă de protagonista noastră fiind perfectă pentru un eveniment cu covor roşu. Coafura Nadiei a fost de asemenea în centrul atenţiei, aceasta optând pentru o coadă spectaculoasă.

Ei bine, doamnele şi domnişoarele care au socializat cu afacerista şi-au luat notiţe pentru că, printre altele, blonda le-a dezvăluit un tratament minune pentru podoaba capilară. 

Nadia De Luca a descoperit un tratament minune pentru păr. Încearcă-l şi tu!

"Un par sănătos este influenţat atât de atenţia cu care il protejăm de radicalii liberi, cât şi de îngrijirea cotidiană a acestuia. Expunerea părului la tratamente cosmetice agresive, dar şi alimentaţia şi hidratarea sunt factori foarte importanţi care influenţează aspectul şi vitalitatea podoabei capilare.

La fel de importantă este hrănirea părului din interiorul său către exterior.

Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor, apariţie răvăşitoare într-o rochie semnată Ana Radu. Vezi ce tratament minune de regenerare a părului ne-a recomandat

Organismul nostru are nevoie de un aport nutriţional bogat în vitamine şi minerale, din acest motiv este recomandat atât pe perioada sarcinii cât şi in viaţa de zi cu zi, mai ales în anotimpul rece, să ne asigurăm că avem acces la acestea.

Recomandările din perspectiva sănătăţii părului sunt de a consuma alimente bogate în vitamina B şi totodată ca părul să fie protejat atunci când este supus stilizării sau expunerii la soare.

Vă recomand un cocktail de vitamine pentru regenerarea părului.

Iată un booster de vitamine esenţial pentru regenerarea parului:

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro
 

 
WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Titlu secțiune