Naomi Muscă, atac dur la adresa Ana Mariei Otovoş: ”O pot învinge în orice clipă”. Declaraţiile incredibile ale Războinicei

Naomi Muscă s-a întors în România în urmă cu o zi. Războinica a părăsit competiţia Exatlon cu capul sus, iar în această seară a dezvăluit informaţii incredibile.

Autor: A.V.

Naomi Muscă a părăsit competiţia Exatlon cu capul sus şi aplaudată. Războinica a vorbit în platoul FanArena despre experienţa pe care a avut-o în cadrul competiţiei.

”Nu a fost nicio surpriză, ştie toată lumea punctul meu slab, cel cu înotul, aşteptam oricând să mă nominalizeze echipa, au făcut-o pe drept. Diana Senteş îşi dorea de foarte mult timp să părăsească competiţia şi cred că trebuia să mai aştepte puţin să fie un duel frumos, aşa cum am făcut eu.

La duelul cu Corina, mi-am dorit foarte mult să rămân. Şansa mea era acolo. Dorinţa mea să plec a fost înainte să primesc acele mesaje de la familie. După acele mesaje, m-am schimbat radical. M-au motivat foarte mult şi după mesajele primite am zis că nu mai vreau să plec. Colegii au tot sperat ca eu să învăţ să înot. Alin s-a străduit foarte mult cu mine şi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru. Am auzit diferite comentarii. Atunci am descoperit şi alte păreri. Ana Maria Otvoş mi-a zis că de ce îmi desfac părul. Silaşi mi-a zis că l-a deranjat modul meu de a vorbi. Nu am ripostat”, a povestit Naomi.

De asemenea, Naomi Muscă simte că o poate înfrânge în orice clipă pe Ana Maria Otvoş.

”O pot învinge în orice clipă. La fiecare meci, profita că Ana din cealaltă echipă e înaltă. Dar de ce tot timpul lua fata mai lentă? Pentru că ea e cea mai lentă din echipa aceea. De ce nu a zis o dată că vrea să o ia pe Cristina, o jucătoare foarte bună? Faptul că Ana a ieşit <<player of the week>> este pe nedrept.

Nu merita. A ieşit trei sau patru săptămâni consecutiv”, a spus Naomi Muscă în emisiunea FanArena.

”Nimeni nu pare să-i spună ceva lui Silaşi, pentru că pare agresiv, a spus Anca”, fosta concurentă în competiţia Exatlon Sezon I.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în inimile oamenilor! Un model cunoscut a murit

Lovitură teribilă pentru băiatul de 9 ani din Bucureşti care şi-a ucis bunica! Îi este refuzată şcolarizarea

Îngrozitor! O fetiţă de 3 ani din Iaşi a fost sfârtecată de roţile microbuzului şcolar, chiar în faţa familiei

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies