Narcisa Moisa, mămică pentru a treia oară? Artista i-a bucurat pe toți cu anunțul său: „Mi-am dorit din prima fetiță”

Vedete

Narcisa Moisa, mămică pentru a treia oară? Artista i-a bucurat pe toți cu anunțul său: „Mi-am dorit din prima fetiță”

Narcisa Moisa a venit cu o veste bună pentru fani, chiar la început de an.

Narcisa Moisa se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, cântăreața păstrează frecvent legătura cu fanii ei, prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe admiratori cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Ei bine, tot pe rețelele de socializare, Narcisa i-a ținut la curent pe fani o lungă perioadă cu ceea ce se întâmpla în căsnicia sa cu soțul ei, Yoannes, căci cei doi au trecut printr-o perioadă tensionată în urmă cu ceva timp, însă între timp apele s-au calmat în relația lor, iar acum s-ar putea ca cei doi să devină părinți pentru a treia oară, având deja doi băieți.

Citește și: ”Mă simt amenințat” Yoannes, acuzații grave la adresa lui Dani Mocanu! Soțul Narcisei Moisa a răbufnit și a spus ce se întâmplă între el și artist

În acest sens, în cadrul unui interviu, artista a mărturisit că nu este încă sigură de acest lucru, însă va face un test de sarcină pentru a vedea dacă bănuielile sale se confirmă, dar dacă va afla că va deveni mămică din nou, aceasta își dorește foarte tare o fetiță.

”Mai făceam și noi niște glume, acum nici eu nu știu sigur. Chiar eu bănuiesc, poate... așteptăm un nepoțel. O să mă duc să fac un test de sarcină.

Eu am doi băieți și îmi doresc din tot sufletul meu o fetiță. Pentru că din prima eu mi-am dorit fetiță, dar Dumnezeu ne-a dat băieți. Ce e de la Dumnezeu e bine venit. Mi-aș dori o mini Narcisa...”, a declarat, Narcisa Moisa, pentru Spynews.ro.

Relația Narcisei Moisa și a lui Yoannes a trecut prin multe încercări

Narcisa Moisa și Yoannes au o relație de foarte mult timp, iar cei doi sunt părinții a doi băieți, de care sunt foarte mândri.

„A murit fără lumânare” Narcisa, răpusă de durere după ce tatăl său a murit chiar în Duminica Floriilor

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Căsnicia celor doi a fost încercată de mai multe ori, iar de-a lungul timpului au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă artista și soțul ei s-au întors mereu unul în brațele celuilalt, sentimentele dintre ei fiind foarte puternice.

Narcisa Moisa și soțul ei, Yoannes

[Sursa foto: Instagram]