Nașul lui Alex Bodi, implicat în măcelul de la Crazy Beach! Adrian Tâmplaru riscă ani buni de închisoare și în alt dosar! ”S-au tăiat, Jane! Varză s-au făcut”

Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, bănuit că ar fi condus o rețea de proxenetism, a participat în urmă cu 3 ani la un adevărat măcel în Mamaia, în urma căruia a fost înjunghiat pe mână.

adrian tamplaru
Autor: Radu Constantin

In articol:

Adrian Tâmplaru are de înfruntat nu doar acuzațiile din dosarul de proxenetism, ci și o condamnare de 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare, decizie la care sibianul a făcut apel.

Nașul lui Alex Bodi a participat, în urmă cu 3 ani, la un adevărat măcel în Mamaia Nord, la clubul Crazy Beach, acolo unde s-a înfruntat cu gruparea condusă de Costin S., un individ din Țăndărei, apropiat unui clan extrem de periculos din Capitală. Întâlnirea celor doi s-a lăsat cu o bătaie în toată regula, în care s-au folosit cuțite, sticle și pietre. Atât Tâmplaru cât și rivalul său au fost înjunghiați dar și condamnați ulterior pentru încăierare. Detaliile din dosar sunt de-a dreptul incredibile.

Scandalul a început de la niște înjurături pe Facebook

Povestea începe în dimineața zilei de 30.07.2017, în jurul orelor 04.00, atunci când la intrarea în clubul Crazy a apărut Costin S, însoțit de aproximativ 10-12 persoane. Agenții de pază i-au identificat imediat ca fiind persoane violente și le-au refuzat accesul în club.

Cum aceștia au insistat, afirmând că au o masă rezervată, a fost chemat managerul localului, care l-a lăsat pe Costin S și alți 3 însoțitori să pătrundă în club.  

bataie litoral
A fost un adevărat măcel pe litoral

După aproximativ o oră, în club a intrat Adrian Tâmplaru, însoțit de 12 prieteni iar aceștia au ocupat o masă aflată în apropierea celei ocupate de Costin S. Pe la 6 dimineața, spun procurorii, Adrian Tâmplaru a mers la masa lui Costin S.

Și i-a reproșat unui bărbat pe care îl cunoștea de pe Facebook faptul că l-ar fi înjurat, într-o postare. Discuțiile au degenerat iar Costin S i-a spus lui Tâmplaru să se oprească pentru că la masa lor ”nu se discută în contradictoriu și pe ton ridicat”.

Această remarcă a fost scânteia care a aprins un adevărat război. Cei doi ”lideri de grup”, cum i-au numit procurorii, au început să se înjure și să se îmbrâncească.

Au scos cuțitele în club

”Contrar celor afirmate de martorii audiați în cauză și de inculpați, instanța reține faptul că punctul culminant al încăierării dintre cele două grupuri a  avut loc în interiorul localui, unde s-au folosit cuțite, fiind tăiați la nivelul brațului drept inculpatul S. Costin și inculpatului Tâmplaru A.

Faptul că încăierarea s-a desfășurat  și în interiorul clubului rezultă din imaginile surprinse de camera de surpaveghere a martorului S. D. unde, la ora 06.40.29, agentul de securitate S. D. îi spune colegului său “S-au tăiat, Jane! Varză s-au făcut!”, iar la câteva secunde după, la ora 06:41:49, din interiorul clubului iese inculpatul M. A. G., a cărui cămașă albă prezenta urme de dimensiuni mari de sânge.

De altfel, inculpatul M. A. G. recunoaște faptul că de la o simplă agresiune verbală lucrurile au degenerat, ajungându-se ca un individ necunoscut să-l taie pe Tâmplaru A. în zona brațului drept, când conflictul a luat amploare îndepărtându-se în partea dreaptă a clubului, confirmând aspectele surprinse de camerele de supraveghere. Referitor la urmele de sânge de pe cămașa sa, inculpatul a menționat că este posibil să provină de la inculpatul S. Costin, de care s-a atins în timpul altercației, când a vrut să aplaneze conflictul”, se arată în dosar.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

În acel moment au intervenit agenții de securitate care au încercat să aplaneze conflictul, fără mare succes. Aceștia au reușit, totuși, să scoată gruparea lui Tâmplaru din local și i-a propus lui Costin S să folosească o altă ieșire, pentru a nu se intersecta cu primii. Răspunsul acestuia, consemnat la dosar: ”noi suntem șmecheri, nu ne e frică de nimeni, noi ne batem cu toată lumea”.

Măcelul a continuat în parcare

”Astfel, la ora 06.40.20, se observă cu inculpații Tâmplaru, M. A. G. și M. A. I. îi așteaptă pe ceilalți coinculpați din grupul lui S. Costin în poziții pregătite pentru agresiune.

Deși se aude cum un agent de securitate îi roagă să se liniștească întrucât vor veni lucrătorii de la jandarmerie, inculpatul Tâmplaru A. îl bruschează pe agent și îi spune să-l lase în pace, uitându-se în acest moment după celălalt grup, care nu întârzie să apară.

La ora 06:42.27, inculpatul Ițu F.,  îmbrăcat într-o cămașă cu mânecă scurtă în carouri și pereche de pantaloni scurți bluejeans, având în mâna dreaptă un obiect ce pare a fi cuțit, iese furios din local și încearcă să lovească cu mânerul cuțitului în zona capului o altă persoană de sex bărbătesc îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră și pantaloni scurți tip bluejeans, însă această lovitură este blocată, în acest timp lângă numitul Ițu F. a căzut pe sol o persoană de sex bărbătesc, îmbrăcat cu o cămașă cu model floral și pantaloni de tip bluejeans.

bataie litoral
A fost un adevărat măcel pe litoral

La 06:42:29, numitul Ițu F. este atacat cu pumnul de către o persoană de sex bărbătesc îmbrăcată cu o camășă de culoare închisă, pantaloni de culoare deschisă ridicați peste nivelul gleznelor și pantofi sport de culoare albă, însă numitul Ițu F. reușește să evite lovitura. În continuare persoanele prezente în fața clubului Crazy se îngrămădesc unele dintre aceste persoane fiind vizibil deranjate de cele petrecute. De asemenea se observă agenții de pază ai Z. Escort, încercând să aplanezeze conflictul.

La ora afișată 06:42:42 în cadru S. Costin fiind cu spatele către cameră. Acesta este îmbrăcat cu un tricou de culoare albă cu guler, inscripționat pe spate „Philipp Plein", iar pe mâna dreaptă în zona antebrațului și până în zona palmei se observă o pată de culoare roșie. Se observă cum  acesta, deși mai puțin agresiv, se îndreptă spre zona centrală a conflictului pentru a participa din nou la încăierare.

Citeste si: Averea lui Alex Bodi inventariată de procurorii DIICOT. Afaceristul ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său

Citeste si: Cea mai mare aroganță a nașului Adrian Tâmplaru: și-a luat prietenii și i-a dus la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi!

În continuare, la ora afișată 06:43:40 se observă cum grupul de aproximativ 8 persoane din care fac parte și Tâmplaru A, V. R.-G. și M. A. G. se apropie de S. Costin, Pamblică C., Ițu F. și G. I., între aceștia se poartă un dialog pe un ton agresiv auzindu-se replica  ”Bă nu mai te umfla că o iei rău".

La ora afișată 06:44:07, o persoană din grupul lui Tâmplaru C. A. încearcă să-l lovească pe S. Costin, cu pumnul mânii stângi în zona capului însă acesta din urmă evită lovitura. De asemenea se poate observa cum Tâmplaru C. îi spune inculpatului S. Cătălin: „Hai bate-te! Bate-te!".

În intervalul 06.44.00 – 06.44.34, cele două grupuri își aplică lovituri unii altora, grupul lui Tâmplaru C. fiind în superioritate numerică și mai agresiv.

La ora 06.44.35, agenții de pază au încercat să stopeze agresiunile dintre cele două grupuri folosind spray iritant lacrimogen, reușind să-i despartă, iar la ora 06.44.53 au ajuns la fața locului lucrătorii Jandarmeriei”, se mai arată în dosarul cauzei.

Martorii șii-au schimbat declarațiile: de fapt n-au văzut mare lucru

De notat faptul că toți inclupații, cu excepția unuia, au refuzat să-și recunoască fapta. Atât Tâmplaru cât și Costin S. Au declarat anchetatorilor că a fost o ”discuție mai aprinsă”, contrazicând practic imaginile de la camerele de supraveghere. Mai mult, agenții de pază audiați au povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara cu pricina, pentru ca apoi să-și schimbe declarațiile ca prin minune, spunând ba că au fost forțați de polițiști să declare ceva ce nu au văzut, fie că erau prea obosiți și nu-și mai amintesc exact ce s-a petrecut.

adrian tamplaru
Adrian Tâmplaru, acuzat că a pornit conflictul

Toți inculpații au fost condamnați și toți au făcut apel. Adrian Tâmplaru a primit 2 ani și 3 luni cu executare, iar rivalul său, Costin S., un an și 4 luni, tot cu executare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ”combinat-o” Adrian Tâmplaru pe Loredana Chivu? Pasiune secretă pe plajele din Cancun cu ”nașul” săltat de DIICOT

Primele imagini cu Alex Bodi de la Craiova. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns la audieri la sediul DIICOT

Cine este și ce afaceri are Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies