Stiri

Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc, în Spitalul Fundeni din Capitală. ”Coana Chiva” din reclame a făcut mărturisiri surprinzătoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”icon photo

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc în Spitalul Fundeni, după ce prezentatorul tv a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă în Craiova.

”Vreau să vă spun că nu aş vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oalele sparte. Este greu. Şi eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar şi un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se ştie că soţul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, sunt declaraţiile Nataşei Raab într-o emisiune tv.

De asemenea, Nataşa Raab a continuat, spunând că foarte multe persoane ale teatrului nu mai există printre noi: ”E o ameţeală, nu ştiu. La noi în teatru s-au întâmplat nişte chestii. Actorii în vârstă nu mai există, probabil că şi ăsta a fost un motiv. Aceste ameţeli sper să dispară”.

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune