Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc, în Spitalul Fundeni din Capitală. ”Coana Chiva” din reclame a făcut mărturisiri surprinzătoare.

Autor: A.V.

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc în Spitalul Fundeni, după ce prezentatorul tv a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă în Craiova.

”Vreau să vă spun că nu aş vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oalele sparte. Este greu. Şi eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar şi un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se ştie că soţul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, sunt declaraţiile Nataşei Raab într-o emisiune tv.

De asemenea, Nataşa Raab a continuat, spunând că foarte multe persoane ale teatrului nu mai există printre noi: ”E o ameţeală, nu ştiu. La noi în teatru s-au întâmplat nişte chestii. Actorii în vârstă nu mai există, probabil că şi ăsta a fost un motiv. Aceste ameţeli sper să dispară”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Actorul Eugen Cristea, operat de urgenţă. Primele declaraţii după intervenţie

Incendiu de proporţii în Cernavodă! O femeie a fost salvată în ultimul moment

Ce se întâmplă cu emisiunea EXATLON din această seară! Anunţul făcut de Kanal D

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

România, în carantină generală? Dan Barna a dezvăluit care sunt planurile Guvernului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Crimele de la Onești. Răspunsul ciudat primit de anchetatori de la asasin, la audiere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies