Nataşa Raab, alături de Florin Busuioc, internaţi în spital. Declaraţii incredibile de pe patul suferinţei: ”În fiecare seară murim câte un pic”

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc, în Spitalul Fundeni din Capitală. ”Coana Chiva” din reclame a făcut mărturisiri surprinzătoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Nataşa Raab se află alături de Florin Busuioc în Spitalul Fundeni, după ce prezentatorul tv a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă în Craiova.

”Vreau să vă spun că nu aş vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oalele sparte. Este greu. Şi eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar şi un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se ştie că soţul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, sunt declaraţiile Nataşei Raab într-o emisiune tv.

De asemenea, Nataşa Raab a continuat, spunând că foarte multe persoane ale teatrului nu mai există printre noi: ”E o ameţeală, nu ştiu. La noi în teatru s-au întâmplat nişte chestii. Actorii în vârstă nu mai există, probabil că şi ăsta a fost un motiv. Aceste ameţeli sper să dispară”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Actorul Eugen Cristea, operat de urgenţă. Primele declaraţii după intervenţie

Incendiu de proporţii în Cernavodă! O femeie a fost salvată în ultimul moment

Ce se întâmplă cu emisiunea EXATLON din această seară! Anunţul făcut de Kanal D

Gabriela Cristea a primit interdicţii din partea medicilor şi s-a îngrăşat de când a rămas gravidă pentru a doua oară

Daniel a înjunghiat-o pe mama fiicelor lui până când ea și-a dat ultima suflare! Avea doar 26 de ani și era terorizată de luni bune de soț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies