Natașa Raab are o boală gravă care îi afectează creierul! Lovitură după lovitură după moartea soțului: „Vreau să mor și eu”

Actrița Natașa Raab trece prin cliep cumplite. După ce ți-a pierdut soțul, a primit încă o lovitură grea de la viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Actrița Natașa Raab suferă de grave probleme de sănătate. În plus, nu poate trece peste moartea soțului eim medicul Val Guțul. bărbatul care i-a fost alături timp de aproape 40 de ani.

Actrița Natașa Raab are o boală gravă

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit actriţa, cu lacrimi în ochi, pentru click.ro.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Natașa Raab și-a pierdut soțul în septembrie 2019

“Coana Chiva” a îmbătrânit cu 10 ani după decesul soţului, Val Guţul. Acesta a murit pe 14 septembrie 2019, după ce luptase o lungă perioadă cu un cancer la vezică. La câteva zile după deces, actriţa, al cărei nume real este Nataşa Raab, a scris pe Facebook: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc dacă nu vorbescu cu voi despre el”. ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”.

Citeste si: România se pregătește pentru scenariul 4! Alexandru Rafila: „Ne apropiem de 2000 şi atunci trebuie luate măsuri specifice”

Natașa Raab a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale soțului ei: “Îmi spunea că de foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea “Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău”. Întotdeauna, când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Adelina Pestrițu își caută casă mai mare! Ce secret a împărtășit cu fanii

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit defintiv! Primele declarații: „A zis că…”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Ce a cerut un suspect de coronavirus din Slatina să mănânce: „Mofturi! Nu-i putem asigura așa ceva!”

Coronavirus. Hotelul lui Răzvan Raț, transformat în centru de carantină! „Arată destul de SF, e ciudata situația”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies