Nea Marin, pariu cu Liviu Vârciu la „Poftiți la Circ”: „Dacă eu nu mă trezesc...” Ce a promis bărbatul în fața vedetelor?

Nea Mărin Barbu a făcut o promisiune în fața vedetelor care au acceptat provocarea de a participa la „Poftiți la circ” 2020.

Liviu Vârciu și Nea Mărin
Liviu Vârciu și Nea Mărin[Sursa foto: Facebook]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

În sezonul al emisiunii ”Poftiți la circ”, Nea Mărin a susținut că nu va mai avea același limbaj colorat ca în trecut. Ba mai mult decât atât, Nea Mărin Barbu a făcut o promisiune în fața vedetelor care au acceptat provocarea de a participa la „Poftiți la circ” 2020.

„N-o să auziți de la mine două luni de zile cuvântul cu <<d>>”.

Citeste si: Nea Marin, declarații șocante după ce s-a vindecat de COVID-19! "Eu nu mai ies de aici..."

Nea Mărin  a explicat că a luat această hotărâre, la dorința fiicei sale Larisa. „Când mi-am luat la revedere de la familia mea, Larisa m-a rugat foarte frumos: <<tati, te rog eu frumos, să nu mai zici cuvântul ăla cu d așa des. Chiar dacă-l mai zici, dar să nu-l mai zici așa>>”, a mărturisit Nea Marin Barbu. 

Nea Mărin și Liviu Vârciu au făcut un pariu

Liviu Vârciu când a auzit această veste nu a ratat ocazia de a face un pariu, acesta a precizat că va face un efort, acela de a se trezi de dimineață. Mai exact, dacă rostește „cuvântul cu d”, atunci Nea Mărin îi dă 100 de lei lui Liviu Vârciu.

Dacă Liviu Vârciu nu se trezește de dimineață, atunci îi dă 100 de lei lui Nea Marin. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Eu mă trezesc de dimineață dacă tu nu mai spui <<cuvântul cu d>>. Dacă tu spui <<cuvântul cu d>> îmi dai un milion, dacă eu nu mă trezesc și fac figuri îți dau un milion”, a fost propunerea lui Vârciu.

La scurt timp, Nea Marin și Liviu Vârciu au bătut palma, iar pariul rămâne valabil.

Citeste si: Nea Mărin, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19! Bărbatul îl face vinovat pe Liviu Vârciu pentru cele întâmplate: "Am fost la restaurant..."

În prima ediție de ”Poftiți la circ”, Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu sunt vedetele poftite la treabă de Nea Mărin.

Iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele lui nea Mărin, care vor participa la fiecare ediție din noul sezon Poftiți la circ.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu[Sursa foto: Facebook]
 

Sursă: a1.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu a recunoscut la tv că a fost bătută! Cum a reacționat Sofia când a văzut-o desfigurată?: „I-am spus că...”

Theo Rose, infectată cu COVID-19! Nimeni nu a bănuit prin ce trecea artista: ”Mi-am dat seama că e posibil să...”

Doi adolescenți l-au ars de viu pe un tânăr, după ce l-au bătut ore în șir: ”I-am dat foc, ca să ștergem de pe el amprentele noastre”

Mirela Vaida se retrage de la cârma emisiunii „Acces Direct”

SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Anunț cutremurător despre ce urmează în România

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Un nou Cernobîl la granița României? Explozie de proporții la o uzină secretă din Rusia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies