Nebunia lui Salam, la studio! Ce face manelistul la repetiții e de neimaginat

După o perioadă dificilă (a câta deja?) din viața lui, Florin Salam a reușit să se împace cu Roxana Dobre și, de atunci, o ține doar într-o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

 


In articol:

Pe când toată lumea era pe punctul să spună că relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu mai are șanse, că scandalurile dintre ei au devenit prea mari, că bruneta vrea să se despartă de manelist, Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat.

Citeste si: Jandarmii călare acasă la Florin Salam! Ce s-a întâmplat duminică la reședința artistului din Capitală | Imagini EXCLUSIVE

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Abi Talent scoate piesă cu Florin Salam?! Fanii au explodat: ”L-ai luat să-ți facă masaj înainte de concert?”

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, extrem de sexy şi pasională în ultimul videoclip al lui Florin Salam! Uite cum arată!

Iar de atunci, cu mare chef de viață, Florin Salam și-a reluat programul de artist, așa că, de curând, manelistul, pregătindu-se pentru înregistrarea unor noi piese, și-a strâns trupa în studioul de înregistrări pentru o serie de repetiții.

Iar acolo, Florin Salam s-a dezlănțuit. Îmbrăcat lejer, cu toată trupa alături de el, inclusiv vocea a doua, Florin Salam a făcut show în studioul de înregistrări, declanșând ceea ce, în lumea manelelor, ester cunoscut drept ”Nebunia lui Salam”. Florin Salam a cântat și a dansat, în ritmul muzicii sale, până la epuiizare, amuzându-se serios în tot acest timp, dovedind că are un chef de viață mai mare ca oricând. Și, normal, a improvizat pe măsură, chiar dacă erau la repetiții, Florin Salam transformând, de fapt, momentul într-un recital de genul în care și-a obișnuit fanii.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental din care nu au lipsit chiar și încăierările.

Galerie foto 
Citește și:

Puterea Dragostei 1 Octombrie: Andreea iese din emisiune după atacul băieților. George: „Ești zero!”

Akebono, mesaj emoționant pentru concurenții din casa Puterea Dragostei: „Aveți grijă de Aya! Așa firavă cum e ea...”

Lino Golden, imagine de pe patul de spital! Cum s-a fotografiat cântărețul la scurt timp după ce a ieșit din operație

Mirela Vaida, probleme cu copiii: „Din trei, doi sunt bolnavi!”

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies