Nelson Mondialu a plătit filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei? Reacția incredibilă a lui Livian

Livian, fiul lui Nelosn Mondialu, îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei în scandalul filmulețelor cu ea în ipostaze compromițătoare, care au fost făcute publice în urmă cu câteva zile.

Autor: C.L.

In articol:

Mai mult chiar, Livian, într-un vlog, a demontat acuzațiile că tatăl său, Nelson Mondialu, ar fi fost cel care a plătit pentru ca respectivele imagini să fie făcute publice.

”Circulă pe internet informația că tata a plătit, că el a vrut să apară clipurile astea ca să ne despartă. Fals! Altă persoană a făcut lucrul ăsta, a difuzat videourile. O să aflați pe parcursurile vlogurilor pe care le va posta atât Bianca, dar și eu. Încercând să nu divulg mare lucru înaintea ei, pentru că ea știe cum vrea să-și gestioneze toată situația, ea știe ce informații vrea să dea”, a spus Livian despre faptul că tatăl său Nelson Mondialu ar fi plătit pentru apariția filmulețelor compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților în care Bianca joacă rolul principal

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, după ce a văzut filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei

Nelson a făcut mai multe vloguri de când a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei.

În primul, a făcut-o varză pe iubita fiului său, apoi însă tonul lui s-a schimbat.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Nelson, în stare de de șoc când a văzut imaginile și a strigat-o pe soția lui, Liana, de mai multe ori, dar femeia nu a vrut să

apară în fața camerelor de luat vederi. 

Citeste si: Nelson Mondialu îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei: "Bianca e fată mare!"

”Liană, vino aici! Îi dă m***. Să mor de vă mint. Vă amintiți când a zis în emisiune ”eu când îl sărut pe Livian mă uit în ochii lui” am zis către Liana <Liană, asta a dat semnale când îl*** pe unul se uită în ochii lui.

Așa face acuma. Se uită în ochii lui.”, a spus Nelson, explicând imaginile pe care le-a văzut. 

Nelson Mondialu s-a scandalizat atât de tare încât a ținut morțiș să îi trimită imaginile și lui Livian pentru a vedea trecutul rușinos al Biancăi Comănici. 

„Lobo, îți trimit acum un clip”, a spus Nelson, în timp ce îi trimitea videoclipul fiului său, apoi s-a pus în genunchi și a început să se roage.

„Îți mulțumesc, Doamne, cine a postat clipulețele, dă-i sănătate și fericire la tot neamul. Toate lingurile și furculițele le arunc, m-o spurcat!”, a mai spus Nelson în video.

Citeste si: Ricardo, după ce a văzut filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Am trecut și eu prin ce trece iubitul ei și ea râdea”

Livian i-a luat apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei după apariția filmulețelor compromițătoare

 ”N-am avut nicio secundă în gând să părăsesc emisiunea din cauza Biancăi. Principalul gând al Biancăi a fost la mine, principalul meu gând a fost la ea, cum o să reacționeze ea vizavi de această problemă, după ce au apărut imaginile cu ea. Iar Bianca se gândea cum o să reacționez, dacă o să mai existe șanse de împăcare pe lângă faptul că eram certați și scârțâia relația asta, acum a venit și chestia asta. Ei bine, dacă cineva a făcut publice materialele astea doar pentru simplu fapt ca să fim noi mai distanți, a greșit total. Eu o să fiu mai aproape de ea. Circulă pe internet informația că eu m-am despărțit de Bianca din această cauza, că aș fi știut. Fals”, a spus Livian într-un vlog.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Trecutul deocheat al Biancăi de la Puterea dragostei, demascat de Andy! ”Un prieten a intrat pe un site de escorte, a sunat și a întreținut ceva cu ea acolo”

Culiță Sterp îi ia apărarea Biancăi în scandalul sexual al momentului: „ Exact asta faceți și voi doar că...”

Bianca de la Puterea dragostei l-a sunat plângând pe Nelson: "Eu sunt o fată de la țară, însă fac parte dintr-o familie de intelectuali"

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de la Bascov! Adevăratul motiv pentru care criminalul și-a ucis familia

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Marele regret al Elenei Udrea. Ce nu o să-i spună niciodată fiicei sale

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies