Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Livian de la Puterea dragostei s-a întors acasă, în România. Nelson Mondialu nu s-a putut abține să facă câteva comentarii despre Bianca Comanici.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă
Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă


In articol:

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Concurenții de la Puterea dragostei se bucură de o binemeritată vacanță înapoi în România, înainte de Marea Finală. Livian s-a întors acasă la Nelson Mondialu, unde au început să glumească în stilul lor caracteristic. Livian și-a anunțat fanii că urmează să facă foarte multe proiecte, unele în colaborare cu tatăl său.

„Nici până acum nu realizez că sunt în țară. Așa de ciudat mi se pare”, a fost reacția lui Livian, după ce s-a întors în România.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Livian: „Nu există nimeni care să te poată înlocui”

Citeste si: Livian, primele declarații despre participarea în sezonul 3 Puterea dragostei: „Mai dăm și noi...”

Citeste si: Ce a spus Livian despre Ella de la Puterea dragostei și relația ei cu Nelson Mondialu! ”Dacă tata te place, te iau de tot acasă”! EXCLUSIV

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...”

Nelson Mondialu este cunoscut pentru ataurile și declarațiile contorversate la adresa Biancăi, fosta iubită a lui Livian. Cei doi au rămas la fel de apropiați în continuare, însă Nelson încearcă să-și ascundă dezamăgirea. În ultimul său vlog, Livian poartă o discuție cu Nelson despre ceasuri, după care, deodată, i-a pus o întrebare neașteptată fiului său.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă
Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă

Nelson Mondialu: Eu ți-am dat ceas de 2.500 de euro și tu vii cu ăsta din bazar?! Nu cumva vrei să-ți dau cutia cu toate ceasurile?! Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că la mine scria „Taci, Bianca”.

Livian: Eu o să scrie „Spune, Bianca”

Nelson Mondialu: Eu am avut o Bianca, dar n-am avut parte de ea. Nu vezi că la noi nu merge cu Bianca? (Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! La cine a mers după ce s-a întors în România)

Bianca de la Puterea dragostei, planuri de viitor după încheierea emisiunii. Nu se mai ascunde de Livian: „O să mă...”

Bianca de la Puterea dragostei nu se mai ascunde de Livian: O să mă... Livian și Bianca de la Puterea dragostei nu mai formează un cuplu în casă, dar au rămas la fel de apropiați și vorbesc deschis despre viitorul lor. Într-un vlog postat de Livian în urmă cu două zile, concurentul a mărturisit că Bianca are în plan să se mute la Cluj, iar el o va ajuta.

Livian: Încet, încet se termină toate. Bianca Comănici Maria, ce faci după?

Bianca: Ți-am spus ce fac. O să mă mut la Cluj. Fără caterincă, mă ajuți când ajung la Cluj?

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă
Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă

Livian: Cu tot ce ai nevoie! Îți dau mașină cu șofer! Dar ce faci tu, că eu după o lună mă mut la București?

Bianca: Dar nici eu nu mă mut imediat la Cluj. Am niște treburi vreo trei săptămâni și nu vin la Cluj. Eu o lună am treabă, recunosc

Livian: Dacă în luna aia îți găsești pe cineva și-l iei la Cluj?

Bianca: N-am pe cine să găsesc. Eu sunt îndrăgostită de tine și ai dovada aici. O să te convingi

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate