Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea dragostei

Nelson Mondialu este din nou dezamăgit de Bianca de la Puterea dragostei, fosta iubită a lui Livian, fiul său.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea dragostei


In articol:

Nelson Mondialu este deranjat de comportamentul Biancăi din ultima perioadă și a făcut noi declarații la adresa ei.

Tatăl lui Livian nu mai vrea să audă de Bianca de la Puterea dragostei și a vorbit și despre motivele care au dus la situația asta.

"Când am fost acolo, la emisiune, și m-am întâlnit cu ea. Vă jur că mirosea a hormoni. Eu îi zic să-și vadă de treabă. Nu are o șansă în familia asta.

Citeste si: A început scandalul la Asia Express. Detalii explozive din culise

Citeste si: Cum își trăiește sarcina Lili Sandu. Dezvăluiri în premieră la Teo Show

Citeste si: Povestea emoționantă a bătrânului din Iași care a inventat salutul anti-coronavirus: „Am considerat eu că așa e mai bine să mă exprim!”

Nu are șanse. Nu vorbesc în ură și dușmănie, vorbesc la nervi. Nu ai tu cum să-l scoți nasol pe copilul meu la publicul. Publicul care e deștept o să înțeleagă. Ea e mai deșteaptă ca mine în anumite puncte. Ea a fost cu prea mulți de acolo și acum dă vina pe băiatul meu, nu ai cum să faci asta. Eu i-am dat o șansă, i-am zis că-i aștept acasă, dar nu mai am cum să stau la masă cu ea după ce a făcut tot ce a făcut", a declarat Nelson pe vlog.

Nelson Mondialu îi vrea pe Ella și Livian împreună. Declarație șocantă: „Jador e de acord!”

Tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, speră ca între Livian și Ella să se lege o idilă!

Nelson Mondialu a fost foarte dezamăgit după ce a auzit că fanii nu îi vor pe Livian și Ramona împreună. Într-un vlog postat pe contul său de Youtube, în ziua de Paște, Nelson a anunțat că o vrea pe Ella drept noră deoarece este o fată frumoasă și deșteaptă.

„S-A DECIS! JADOR ESTE DE ACORD! ELLA SI LIVIAN OAMENI BUNI!!” este titlul vlogului postat de Nelson.

Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea dragostei

„Noi trebuie să-l însurăm pe copil după cum cere publicul. 1% spun eu. Din acest 1%, facem 50% eu și 50% Jador. Ella fiind o fată frumoasă, atrăgătoare, deșteaptă”, a declarat tatăl concurentului.

Cum a reacționat Ella, după ce Nelson i-a transmis că o vrea drept noră: „Între mine și Livian este...”
După ce i-au fost aduse atâtea complimente din partea lui Nelson Mondialu, Ella nu a putut să nu-i răspundă. Concurenta de la Puterea Dragostei i-a răspuns ăn comentariile vlogului și l-a asigurat că între ea și Livian este strict o relație de prietenie.

„Hristos a inviat!!Multumesc pt complimente! Dle Nelson ,Lobo este al Biancai, intre mine si el este un respect ft mare, atat tot !Nu facem rau nimanui, mai mult decat prieteni nu putem fi !Va doresc multa sanatate, fericire si implinire! Paste fericit!😅🙏”, a fost răspunsul brunetei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate