Vedete

Nelu Balasoiu nu vrea sa mai auda de Maria Cornescu! Ce spune marele artist despre fosta lui sotie

La 68 de ani, Nelu Balasoiu, indragitul cantaret de muzica populara, trece prin cea mai cumplita perioada din viata sa: traieste intr-o saracie lucie, e bolnav si parasit de aproape toata lumea. Fosta lui sotie, Maria Cornescu, a fost impresionata de drama lui si, desi s-au certat ingrozitor si nu si-au mai vorbit ani buni, ar fi vrut sa-l viziteze.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Nelu Balasoiu nu vrea sa mai auda de Maria Cornescu! Ce spune marele artist despre fosta lui sotie icon photo

Nelu Balasoiu, care in anii comunismului era considerat unul dintre cei mai importanti cantareti de muzica populara din Romania, a ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta din mila vecinilor. (Vezi AICI ce a spus Silvana Riciu dupa ce l-a vizitat pe Nelu Balasoiu)

Barbatul traieste singur intr-o casuta de langa Slobozia, e bolnav, are diabet si cangrena la un picior, abia merge, tinandu-se de pereti, pensia de 480 de lei o cheltuieste pe medicamente, iar de mancare ii da o vecina.

Niciuna din fostele sotii, dar nici copiii nu se inghesuie sa-i treaca pragul casei. Maria Cornescu totusi, cea cu care Nelu Balasoiu are o fiica, a fost impresionata de drama lui. Femeia le-ar fi spus unor apropiati ca intentioneaza sa-l viziteze.

Din pacate insa, pentru Nelu Balasoiu n-a fost o veste frumoasa. Interpretul nu vrea sa mai auda de fosta lui sotie pe care o invinuieste, se pare, ca fiica lor nu tine legatura cu el.

“Daca ii spui ceva de Maria Cornescu, Nelu Balasoiu se schimba la fata. Se transforma, pur si simplu. Il amareste. Nu vrea sa o vada, nu vrea sa mai auda de ea, el spune ca fosta lui sotie l-a indepartat pe el de fiica lor. Considera ca ea este vinovata ca fata lor nu vorbeste cu el. Asa este in mintea lui, desi nu cred ca este adevarat acest lucru. In plus, Maria a fost impresionata si afectata cand a vazut in ce fel a ajuns sa traiasca Balasoiu”, sustin surse din anturajul lor.

Nelu Balasoiu si Maria Cornescu au fost casatoriti 25 de ani si s-au despartit cu mare scandal, ei acuzandu-se reciproc de multe lucruri.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune