Nelu Tătaru acuză intervenția Avocatului Poporului: "Dacă mai intervine odată Avocatul Poporului..."

Nelu Tătaru condamnă intervenția Avocatului Poporolui și susține că am trecut prin trei săptămâni negre.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Nelu Tătaru condamnă intervenția Avocatului Poporolui și susține că am trecut prin trei săptămâni negre.


In articol:

Nelu Tataru
Nelu Tătaru condamnă intervenția Avocatului Poporului

Nelu Tătaru a condamnat intervenția Avocatului Poporului în contextul epidemiei de Covid-19. Ministrul Sănătății a declarat faptul că din cauza implicării acestei instituții au fost blocate pârghiile de luptă împotriva noului coronavirus, precum carantina și izolarea. 

Citeste si: Viorel Stegaru, reacție șocantă după ce a văzut filmulețul cu Vulpița și un alt bărbat! "Părinții tăi să audă că eu plec..."

Citeste si: Tavy Puștiu și-a prevestit moartea! Ce mesaj a putut scrie pe Facebook cântărețul de muzică lăutărească cu doar câteva zile înainte de accident

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: VIDEO! Momentul în care Tavy Puștiu a fost strivit de tren! Totul a fost transmis live pe Facebook

Nelu Tătaru acuză intervenția Avocatului Poporului

În plus, în cadrul unui interviu, Nelu Tătaru a mai adăugat faptul că se poate ajunge la numărul de 2.500 de infectări în 24 de ore în toamnă, dacă nu vor exista instrumente de intervenție privind izolarea și carantinarea persoanelor testate pozitiv, conform G4media.ro 

„Dacă mai intervine odată Avocatul Poporului la CCR și nu putem folosi niciun element care e obligatoriu într-o boală transmisibilă, izolarea, carantinarea, nu avem controlul transmiterii comunitare. Am avut de pe 2 iulie până pe 21 iulie trei săptămâni în acoare 5.000 de pacienți pozitivi au fost liberi.

Am văzut numărul de cazuri care a crescut agresiv. În acest moment reușim să stabilizăm efectele celor 5.000 de pacienți. Dacă nu avem nici o pârghie, se poate ajunge și la 2.500 de cazuri”, a declarat Nelu Tătaru la Realitatea Plus.

Trei săptămâni dificile

În plus, Ministrul Sănătății a mai adăugat faptul că din cauza acestei intervenții au existat trei săptămâni negre.El a mai adăugat faptul că în acest moment, România a reușit să stabilizeze efectul celor 5.000 de pacienți testați pozitiv și care au fost lăsați liberi în perioada 2 iulie-21 iulie, timp de trei săptămâni în urma unei decizii CCR, în care carantinarea și izolarea n-au mai fost posibile pe baza ordinului de ministru, fiind necesară adoptarea unei legi în Parlament. 

Nelu Tătaru
Ministrul Sănătății a declarat că am trecut prin trei săptămâni negre

De asemenea, Nelu Tătaru a mai vorbit și despre situația de la momentul actual, în care numărul de cazuri crește pe zi ce trece. El a mai adăugat faptul că acest lucru necesită o creștere a numărului de paturi de la terapie intensivă, la momentul actual numărul ajungând la peste 1000.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Viorel Stegaru, reacție șocantă după ce a văzut filmulețul cu Vulpița și un alt bărbat! "Părinții tăi să audă că eu plec..."

O poveste de iubire dintre o româncă și un bărbat misterios a zguduit Marea Britanie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies