Nelu Tătaru avertizează. Orașul care ar putea să devină o a doua Suceava: „E risc foarte mare”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a lansat un avertisment în ceea ce privește situația din Botoșani. Acesta a spus că orașul ar putea să devină o a doua Suceava

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Nelu Tătaru avertizează. Orașul ar putea să devină o a doua Suceava: „E risc foarte mare”
tataru


In articol:

Nelu Tătaru a declarat, joi, 30 aprilie, că exista „un risc foarte mare” ca Botoşaniul să devină o a doua Suceava. Numărul îmbolnăvirilor în rândul cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Mavromati” este în creștere.

Nelu Tătaru, îngrijorat de situația din Botoșani

„Am venit să reevaluez Spitalul Judeţean Botoşani, având în vedere că atunci când am fost prima dată era atâta siguranţă încât am văzut unde s-a ajuns. Avem un management nou, avem un director la DSP nou, avem 225 de pacienţi, 125 sunt cadre medicale în acest moment în spital.

Citeste si: Andreea Bălan a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere: „Nu am crezut că...”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Mama lui Ciprian Marica intervine în scandalul în care este implicat fiul ei. Ce a spus femeia? „Sunt valori...”

Rămâne ca refacerea circuitelor, refacerea mentalităţii, ca să zic aşa, precum şi a încrederii personalului medical să facă ca acest focar care devenise Botoşaniul să îl putem controla şi în acelaşi timp să vedem că tot ceea ce înseamnă partea de Nord şi Nord-Est - de aici plec la Suceava - îşi revine”, a afirmat Nelu Tătaru.

Citeste si: Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului! Nu mai are bani nici de întreținere. Ce sumă trebuie să plătească ca să nu rămână fără apă caldă

Citeste si: Scandalul momentului. Iubita și amanta lui Marica față în față. Ce au făcut cele două

Nelu Tătaru avertizează. Orașul ar putea să devină o a doua Suceava: „E risc foarte mare”
spital

Ministrul Sănătăţii a vizitat SJU „Mavromati” Botoşani şi a avut la sediul Instituţiei Prefectului o întrevedere cu autorităţile judeţene şi cu reprezentanţii sistemului de sănătate publică.

Vizita lui Nelu Tătaru la Botoşani survine la câteva zile după emiterea unor ordine privind suspendarea din funcţie a managerului SJU şi a directorului de la Direcţia de Sănătate Publică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Scandalul momentului. Iubita și amanta lui Marica față în față. Ce au făcut cele două

Cum se vor efectua deplasările în afara localității după 15 mai?! Anunțul făcut de Ludovic Orban

Horoscop Minerva. Surprize pe toate planurile. O zodie primește tot ce aștepta de multă vreme

Familia de la Viena a lui Florin Piersic a petrecut în plină pandemie de coronavirus! Nepoțelul celebrului actor a împlinit 9 ani! FOTO

Specialistul care a provocat renumărarea voturilor de la europarlamentare face praf ideea de pandemie de coronavirus! ”Pericolul Covid-19 este exagerat grotesc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies