Nepoata lui Adi de la Vâlcea a îmbrăcat rochia de mireasă!

Roxana Dobrițoiu este una dintre cele mai cunoscute maneliste ale noului val din muzica de gen și, cum are niște forme de-a dreptul apetisante, este ”vânată” de mai toți burlacii din lumea showbiz-ului românesc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, în mare secret, Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea a decis să îmbrace rochia de mireasă, șocându-și fanii cu gestul ei.

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Vâlcea și-a pus silicoane și acum le arată tuturor! FOTO

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Valcea a pozat in ipostaze de infarct! Cum arata Roxana Dobritoiu, aproape goala

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Valcea a facut senzatie pe plajele din Spania! Uite cat de sexy este Roxana in costum de baie!

E adevărat, Roxana Dobrițoiu nu a decis încă să se mărite, motivul pentru care a îmbrăcat rochia de mireasă fiind filmările pentru videoclipul pe care l-a realizat pentru Lenna Horvath, cele două cântând împreună o piesă nouă. Mai mult decât atât, Roxana Dobrițoiu a părut să se simtă extrem de bine în respectiva rochie de mireasă, ea fiind, cu greu, convinsă să renunțe la ea după terminarea filmărilor la videoclip. ”I-a plăcut la nebunie cum îi stătea mireasă, chiar spunea că îi pare rău că nu are cu cine să se mărite pe loc, că așa i-ar fi plăcut să fie și îmbrăcată, și machiată pentru nunta ei”, ne-a spus unul dintre cei aflați pe platourile de filmare ale videoclipului Roxanei Dobrițoiu cu Lenna Horvath.

fara descriere

De altfel, rochia de mireasă aleasă pentru clipul cu pricina nu a fost una împrumutată, ci a fost făcută la comandă, susțin sursele noastre, pentru Roxana Dobrițoiu, cântăreața cerând ca ținuta să fie exact așa cum și-ar dori să fie îmbrăcată în ziua nunții. ”A vrut o rochie care să îi pună în valoare bustul tunat și să fie una cu gust, așa cum vrea ea să poarte când se va mărita. Cred că după filmări a și luat-o acasă”, ne-a mai spus sursa noastră.

 

Roxana Dobrițoiu și-a pus silicoane

De curând, Roxana Dobrițoiu și-a făcut implantul cu silicoane la care visa, ea apelând la serviciile unei clinici celebre din Turcia. Iar rezultatul este, așa cum și aștepta, unul de senzație, motiv pentrui care cântăreața a început să se expună cu generozitate , în ipostaze care mai de care mai senzuale, pe toate conturile ei de socializare.

fara descriere

Nimeni nu a știut până în 2014 ce “comoară” ascundea Adi de la Vâlcea, până când a apărut o tânăra cu forme apetisante care semăna leit cu Beyonce. Toată lumea i-a spus că seamăn leit cu artista internațională, iar când a început să cânte, toți au rămas șocați. Încurajată să se apuce de o carieră artistică, Roxana Dobrițoiu a luat-o în serios, deși unchiul ei mult mai celebru nu a vrut să tragă prea multe sfori că s-o ajute. Ulterior, s-a aflat că Roxana mai iese în față cu un “avantaj” față de alte colege de breaslă. Tatăl ei, fratele lui Adi de la Vâlcea, a anunțat cu surle și trâmbițe că fiica lui este virgină, și poate demonstra asta cu certificat. Nu a durat mult iar Roxana Dobrițoiu a făcut marele anunț și a spus că devenit femeie, iar toate atacurile amuzante făcute de prietenii ei au luat sfârșit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate