Vedete

Nepoatele Denisei Raducu au implinit 2 ani! “Cu un ochi radeau, cu unul plangeau!” FOTO EXCLUSIV

Denisa Raducu avea trei nepotele, doua fiind gemene. Acesteau au implinit 2 ani, chiar in ziua in care se comemorau 10 luni de la moartea Denisei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Nepoatele Denisei Raducu au implinit 2 ani! “Cu un ochi radeau, cu unul plangeau!” FOTO EXCLUSIVicon photo

Denisa Raducu avea trei nepotele, doua fiind gemene. Acesteau au implinit 2 ani, chiar in ziua in care se comemorau 10 luni de la moartea Denisei.

Denisa Raducu isi adora nepotelele. Erau trei, si ar fi facut, pentru oricare dintre ele, orice. Fiicele gemene ale surorii artistei, Adelina, doi ingerasi de copii au implinit, acum doua zile, varsta de doi ani. Doar ca evenimentul, desi prilej de bucurie in orice familie, a fost umbrit de cee ace s-a intamplat acum 10 luni. Adica chiar ziua in care a muit Denisa Raducu, artista carea impresionat o tara intreaga cu talentul ei, dar si cu drama prin care a trecut.


“Adelina, saraca, nu stia ce sa mai faca. Era impartita in doua. Fetele noastre implineau doi ani, dar se faceau si 10 luni de cand a murit sora ei. Iar ele erau atat de apropiate incat nu se poate povesti si se iubeau la nebunie. Fetele simteau si ele si, la un moment dat, imi dadeau impresia ca cu un ochi radeau, cu unul plangeau", ne-a spus Florian, cumnatul Denisei Raducu.
Evident, nepotelele Denisei Raducu au fost tratate regeste de ziua lor de nastere. Au primit un tort, pe care l-au impartit pe jumatate, fiecare cu lumanarica ei, si, bucuroase ca sunt in centrul atentiei, rasfatate si pupate de toata lumea, au suflat in lumanare, punandu-si si cate o dorinta. O dorinta care, probabil, cerea ca lacrimile care se ascundeau in spatele ochilor mamei lor sa dispara si sa fie, din nou, fericita, sa nu mai sufere dupa disparitia premature a surorii ei.

Nepoatele Denisei Raducu au implinit 2 ani! Artista a murit din cauza unui cancer la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva si pentru a o vindeca. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si tratamente complementare, naturiste, dar, din pacate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Raducu a murit, pe 23 iulie 2017, acasa la ea, vegheata de sora, maa si cumnatul ei, la doar 27 de ani, dupa o lunga agonie.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune