Nepotul lui Gheorghe Dincă este un cunoscut cântăreț de muzică populară!

După ce criminalul Gheorghe Dincă a ajuns în primele pagini ale presei s-a aflat că nepotul lui este cântăreț de muzică populară. Artista a apărut de mai multe ori la televizor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă a ajuns unul dintre cei mai urâți criminali din România după ce s-a aflat ce i-a făcut Alexandrei. Se pare că ucigașul fetei de doar 15 ani nu avea o relație prea bună nici cu familia lui și nu primea vizite. Sora vitregă a lui, Jeni Bărbulescu, spune însă că nu crede că fratele ei a comis o crimă.

„Am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii.

– Dar a mărturisit.

– Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa. Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred“, a declarat, pentru Libertatea, Jeni Bărbulescu.

Citeste si: Ce s-a întâmplat după ce Alexandru Cumpănașu a postat discuția audio dintre Alexandra și operatorii de la 112

Citeste si: Christian Sabbagh, interviu EXCLUSIV cu tatăl Alexandrei: „Simt că trăiește. I-a dat Dumnezeu trei șanse, dar...”

Citeste si: Dramă uriașă în fotbalul românesc! Un fost mare jucător al Stelei și al echipei naționale a încetat din viață! Traian Ivănescu avea 86 de ani

fara descriere

Cine este nepotul lui Gheorghe Dincă

Unul dintre nepoții lui Gheorghe Dincă este cântăreț de muzică populară. Bărbatul este solist vocal al Ansamblului ”Doina Oltului” și a apărut de mai multe ori la televizor, la emisiunile de folclor, relatează Cancan.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate