Vedete

Neti Sandu, mărturisiri neaşteptate: „Sunt momente în care aş vrea să fiu invizibilă!”

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi şi se mândreşte cu o carieră solidă, iar de curând ea a vorbit despre ce înseamnă televiziunea pentru ea, dar şi destinul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Neti Sandu, mărturisiri neaşteptate: „Sunt momente în care aş vrea să fiu invizibilă!”


Mai exact, în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că notorietatea nu o deranjează, deşi uneori şi-ar dori să meargă pe stradă precum un om obişnuit: „Media m-a ales pe mine pentru că se aflase că ştiu să fac astrograme, astfel m-au luat şi mi-au făcut o rubrică în cadrul emisiunii de matinal. Apoi, toate au venit de la sine.” Notorietatea a avut un preţ destul de scump pentru Neti Sandu. „E un consum, e o uzură şi un grad destul de mare de expunere. Sunt momente în care ai vrea să fii invizibil, dar nu e chiar atât de deranjant. Nu am cu ce să îi mai surprind.”


Mai mult de atât, ea a mărturisit că odată cu debutul ei în televiziune, viaţa personală a luat o întorsătură neaşteptată, întrucât s-a despărţit de partenerul ei: "De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns în televiziune.”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune