Vedete

Nicky Mitea a uitat de fotbal si se ocupa de imobiliare! Are o fetita si nu il mai intereseaza nimic altceva: "Dumnezeu mi-a dat cat a trebuit"

Nicolae Mitea a fost o mare speranta a fotbalului romanesc, insa viata si problemele cu accidentarile l-au facut sa se retraga mult mai devreme decat planuia, la 26 de ani. De multe ori pe prima pagina a ziarelor pentru relatiile tumultoase, nu pentru ce facea pe terenul de fotbal, Nicky se concentreaza acum pe afacerea sa in domeniul imobiliar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Nicky Mitea a uitat de fotbal si se ocupa de imobiliare! Are o fetita si nu il mai intereseaza nimic altceva: "Dumnezeu mi-a dat cat a trebuit"icon photo
Intr-un interviu pentru prosport.ro, Nicolae Mitea declara ca acum pune familia pe primul loc, nimic altceva nu il mai intereseaza.

"M-am obişnuit cu lumea asta rea în care trăim: că am datorii, că am vândut casa. Din această cauză nici nu vreau să mai vorbesc, să apar, să dezmint... (...) Gata! E totul închis pentru mine. Am alte planuri de viitor. Fac 33 de ani, pentru ce să mai joc? Sunt mulţi ani în care nu am evoluat la nivel înalt. De ce să mă apuc acum să joc, doar de dragul de a o face? M-aş lua pe mine la mişto! Nu are rost să fac asta", a declarat Nicolae Mitea pentru prosport.ro.


"Sunt bine, slavă Domnului. Fericit, liniştit. Sunt împlinit din toate punctele de vedere. Mă bazez pe terenuri, sunt în domeniul imobiliar. Am ieşit din lumea fotbalului, doar mai urmăresc meciurile, mă uit la emisiuni. Punct", a adaugat fostul fotbalist de la Dinamo sau Ajax Amsterdam.


"Cu fotbalul am înţeles, nu mai ai legătură. Apropo de domeniul imobiliar, până la urmă ai vândut casa în care locuiai?

Nu. Dar, şi dacă vând, pot să dau zece case că sunt proprietăţile mele şi eu mi le-am cumpărat, nu altcineva. Şi în trecut am vândut trei, şi mai vând încă trei. Care e problema!? Cine nu şi-ar dori să aibă case de sute de mii de euro? Eu am făcut totul prin valoare şi pe picioarele mele, nu pe vorbe. Ce se spune despre mine sau se speculează pun la dos! Ştiu ce am făcut, ce am arătat ca fotbalist. Nu mă intersează ce zic alţii, nu-mi dau ei să mănânc! Dacă vând 10.000 de hectare pe care le am, doar nu le dau pe ale altuia...", a mai spus Mitea.

 

 

"Ştii care e bucuria vieţii mele? Familia. Fata are aproape un anişor, o văd cum creşte, mă joc cu ea... Fotbalul a fost, gata! Dumnezeu mi-a dat cât a trebuit, acum nu trăiesc din amintiri", a incheiat Nicky Mitea pentru sursa citata.

 

Interviul integral e AICI
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune