Nicolae Botgros, profund îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: ”Dumnezeu își alege oamenii acolo sus”

Maestrul Nicolae Botgros, mesaj emoționant după moartea lui Petrică Mîțu Stoian!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Nicolae Botgros este profund îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Compozitorul și dirijorul Orchestrei Lăutarii Chișinău a mărturisit că vestea morții lui Mîțu Stoian l-a afectat foarte mult, mai ales că de curând maestrul și-a pierdut și soția.

Citeste si: Ionuț și Simona, finii lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de tristețe după moartea acestuia: ”Nașule drag, ai rupt o bucățică din inima noastră”

Este dureros, pentru mine, pentru Orchestra Lăutarii Chișinău, pentru toţi cetăţenii acestei republici (Republica Moldova) unde Petrică Mîţu Stoian venea cu bucurie în casele noastre. Ne-a pălit, ne-a trăznit această veste extraordinar de tare. Nu pot să cred în primul rând acest lucru. Petrică era imens, cânta cu noi, un băiat vesel, zdravăn, curat”, a declarat Nicolae Botgros, la un post de televiziune.

Nicolae Botgros

Nicolae Botgros

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Nicolae Botgros: ”Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni”

După moartea soției lui, Nicolae Botgros este profund îndurerat de pierdea marelui artist, Petrică Mîțu Stoian, susținând că Dumnezeu îi alege mereu pe cei mai buni. 

Citeste si: Ce i-a dezvăluit Petrică Mîțu Stoian lui Constantin Enceanu după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Vreau să mor în glorie”

Am pierdut de la Maria Tănase încoace mulţi artişti. Nu ştiu de ce pandemia asta loveşte atât de tare în artişti. Pun întrebarea în fiecare zi: de ce artiştii suferă cel mai mult în această pandemie? Ştiu că şi medicii suferă, dar artiştii suferă foarte mult.

Am avut 5-6 oameni care au plecat într-o săptămână.

Îmi pare rău. Petrică avea foarte multe de vorbit, avea multe de spus publicului, oamenilor care l-au iubit. Sunt milioane de oameni îndoliați. Îl plâng, îi plâng cântecele. Acest om a lăsat o urmă extraordinar de mare pe acest Pământ. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni. Chiar nu demult am pierdut soţia, ştiţi foarte bine.

Îmi pare nespus de rău! Dumnezeu îşi alege oamenii acolo sus!”, a mai spus Nicolae Botgros.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuț și Simona, finii lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj plin de tristețe după moartea acestuia: ”Nașule drag, ai rupt o bucățică din inima noastră”

Parcă a știut când îi va veni sfârșitul! Petrică Mîțu Stoian cânta din suflet: ”Doamne, mâine dacă mor, eu la nimeni nu-s dator”

Ce i-a dezvăluit Petrică Mîțu Stoian lui Constantin Enceanu după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Vreau să mor în glorie”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies