Vedete

Nicolae Guta s-a dus cu avionul privat la o nunta in Spania, unde a iesit un scandal monstru. Ce acuzatii face patronul localului

Nicolae Guta a fost cel care a incins atmosfera la o nunta din Spania la care manelistul a ajuns cu avionul privat, insa patronul localului unde a avut loc evenimentul face acuzatii grave si a iesit scandal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Nicolae Guta s-a dus cu avionul privat la o nunta in Spania, unde a iesit un scandal monstru. Ce acuzatii face patronul localuluiicon photo

Nicolae Guta a fost invitatul de onoare al unei nunti de romani din Spania. Manelistul a fost cel care a incins atmosfera la evenimentul ca care au luat parte 200 de persoane si a ajuns acolo cu avionul privat, potrivit spynews.ro.

Numai ca lucrurile s-au transformat intr-un scandal de proportii, in care este implicata si politia spaniola. In dimineata de dupa nunta, fratele mirelui i-a spus patronului ca se duce sa aduca  cei 8000 de euro, costurile petrecerii, insa nu s-a mai intors. Patronul localului s-a dus imediat la politie, unde s-a descoperit ca romanul in varsta de 27 de ani are antecedente si cu alte restaurante, de unde a disparut fara sa plateasca sumele uriase.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune