Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie, Mariana? Dovada a fost tatuată pe spatele fiicei lor! VIDEO

Vedete

Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie, Mariana? Dovada a fost tatuată pe spatele fiicei lor! VIDEO

Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie, Mariana, care i-a dăruit cinci copii.

Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie, Mariana, femeia de care s-a îndrăgostit pe vremea când el avea doar 16 ani, iar ea avea 28 de ani, fiind mai mare cu 12 ani. Mariana are 5 copii cu Guță, pe Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu.( vezi cum arată castelul lui Nicolae Guță, pe care l-a scos la vânzare)

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Zilele trecute, Daniela s-a dus la un salon de tatuaje din Petroșani, acolo unde a dat o comandă specială, un desen pe spatele ei, în care apar trei trandafiri și numele părinților ei, Nicolae și Mariana, legate între ele cu un lanț, ceea ce înseamnă că, pentru fiica lor, Nicolae și Mariana Guță vor fi mereu împreună.

Nicolae Guţă se întoarce la prima lui soţie: “Greșeala mea că te-am iubit prea mult” 

Recent, pe pagina ei de facebook, Mariana a postat o melodie de acum 15 ani, cântată, în duet, de Guță și fiica sa, Nicoleta, intitulată  “Greșeala mea că te-am iubit prea mult”.  Mariana a rămas în relații cordiale cu Guță, care o vizitează de fiecare dată când ajunge la Petroșani. Manelistul are nu mai puţin de 12 copii, cu șase femei diferite, ultimul fiind un băiețel, născut în vara lui 2019, pe care i l-a dăruit Cristina. 

Cea mai mare iubire a lui Guță a fost Sorina Șerban, o manelistă din Timișoara, cu care a fost din 1999 pînă în 2005. Cei doi nu au avut copii. Ulterior, Narcisa i-a dăruit lui Guță un băiețel, în timp ce Beyonce de România i-a făcut o fetiță, pe care acesta nu vrea să o recunoască. În afară de copiii de la Petroșani, nici unul nu figurează ca moștenitor legal al lui Guță.