Nicolae Guță se retrage din viața artistică! Ce a pățit regele manelelor

Nicolae Guță a luat o decizie radicală. Artistul vrea să renunțe la cariera de artist.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Nicolae Guță se pregătește să devină tată pentru a 11-a oară și are multe emoții pentru ziua în care își va strânge bebelușul în brațe.

După mulți ani în care a pierdut multe nopți la cântări, și sănătatea sa a avut de suferit, iar acum Nicolae Guță se gândește să se retragă din această branșă. Astfel, peste doi sau trei ani, Nicolae Guță va renunța complet la viața de artist de muzică de petrecere.

Citeste si: Prima imagine cu iubitul Ralucăi Podea! Cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice

Citeste si: Gest halucinant din partea unui elev din Iași! Ar fi ars toate cataloagele, ca să nu rămână repetent

Citeste si: Daria, fata care s-a născut băiat, dezvăluiri la "Vulturii de noapte" despre ce înseamnă să fii transgender: "Am mers la psihiatru și la psiholog"

„În următorii doi ani sau trei ani o să pun stop la evenimente. Dorinţa mea este să fiu sănătos. Avea tata o vorbă: să-mi ajute Dumnezeu să nu fiu îmbătrânit în gândire", a spus Nicolae Guţă în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, lumea a observa în ultima vreme că artistul a pus la loc kilogramele pierdute în urmă cu trei ani, atunci când a cunoscut-o pe soția sa, Cristina. În ultimii ani s-a tot speculat despre Guță că ar avea ciroză ori SIDA și că din această cauză are asemenea fluctuații de greutate.

Nicolae Guță, adevărul despre problemele de sănătate

Iată ce spune Nicolae Guță despre starea sa de sănătate:

„M-am mai îngrăşat un pic, de fiecare dată slăbisem foarte mult doar ca să pot să merg înainte. M-am îngrăşat pentru că la fiecare petrecere trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea, spunea: bă tu eşti bolnav, bă tu ai cancer, bă tu ai SIDA. O oră trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea: n-am nici SIDA, n-am nici ciroză! Acum vreau să slăbesc iar", a spus Nicolae Guţă

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate