Vedete

Nicolae Guţă, transformat total! Cântăreţul s-a îngrăşat mult

În urmă cu câteva zile, cântăreţul Nicolae Guţă a postat pe reţelele de socializare un live care i-a şocat pe admiratori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Nicolae Guţă, transformat total! Cântăreţul s-a îngrăşat multicon photo

Nicolae Guţă face ce face şi îşi uimeşte fanii. Cântăreţul de manele a luat proporţii în ultimul timp, iar acest lucru se poate observa din live-urile pe care le face pe propria pagină de socializare. În videoclipul în care apare cântând la o nuntă în Valencia, Nicolae Guţă este îmbrăcat cu o pereche de pantaloni bleumarin şi un tricou alb, foarte simplu.

Chiar dacă obrajii nu sunt mai rotunzi, tricoul îl trădează pe Nicolae Guţă. Fie că te uiţi din profil sau din lateral, se poate observa că artistul s-a îngrăşat. Oare cântăreţul are un apetit deschis şi este gurmand sau este în pericol?

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune